Contact & Samenwerken

Contact

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Wil je persinformatie, persproducten of een uitnodiging toesturen? Of wilt u contact opnemen voor andere mogelijkheden? Mail me via onderstaand e-mailadres of vul het contactformulier in, dan probeer ik zo spoedig mogelijk te reageren.

Nadia Lahpor-Hesse
E-mail: nadia@happinessfromme.com

Samenwerken

Denk je dat jouw bedrijf, product en/of dienst past bij de doelgroep van happinessfromme.com, dan ontvang ik graag een berichtje van je zodat we kunnen bekijken of en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ik zet me graag in om uw bedrijf, product en/of dienst onder de aandacht te brengen via mijn website en/of social media kanalen.

Mogelijkheden;
* Een uitgebreide blogpost over uw bedrijf, product, dienst, webwinkel, etc.
* Een review / recensie
* Een leuke winactie
* Een post op social media (Facebook, Instagram)
* Voor andere ideeën sta ik ook open!

Op deze pagina kunt u mijn tarieven opvragen. Hier is echter een wachtwoord voor nodig die op te vragen is via nadia@happinessfromme.com of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Ik hou mij bij samenwerkingen altijd aan de regels van de geldende Reclamecode Social Media. Ik zal bij een samenwerking dus altijd vermelden dat een bepaald artikel gesponsord is, een samenwerking is, een betaalde link bevat of een advertorial is.
Het plaatsen van een persbericht of productsample op mijn blog garandeer ik niet, maar ik post het wel altijd op Facebook en Instagram! Wilt u gegarandeerd een blog post? Dan mag u contact hierover met mij opnemen en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Mail me via onderstaand e-mailadres of vul het contactformulier in, dan probeer ik zo spoedig mogelijk te reageren.

Nadia Lahpor-Hesse
E-mail: nadia@happinessfromme.com

 

Disclaimer
Ondanks het feit dat deze website met grote zorg wordt samengesteld kan het gebeuren dat een artikel feitelijke onjuistheden bevat of onvolledig is. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. De inhoud van deze website is aan verandering onderhevig en kan op elk gewenst moment en zonder aankondiging worden gewijzigd. Happinessfromme.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen en/of gelinkt wordt en is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van deze website.

Check ook even de Cookie-policy en de Privacyverklaring.

Facebook Comments