Decemberchallenge 2018,  Persoonlijk

|| 10 || Bucketlist December

Een bucketlist, ik maak er eigenlijk nooit één. Wel raar, want ik denk dat we allemaal wel dingen hebben die we graag zouden willen doen. Vandaag gaat het over een bucketlist voor december, ik had er geen, maar ben er wel even voor gaan zitten, maar of het echt een bucketlist is geworden? Wat heb jij er allemaal op staan (als je er één hebt)?

Bucketlist December

Een bucketlist voor December dus. Ik vind het een beetje lastig, want wat moet ik er allemaal op zetten? Ik denk dat ik deze challenge op sommige punten maar even met een knipoog aan ga! Daar komt ie;

  1. Afgeprijsde Sinterklaas spullen kopen! Ja echt hoor, zodra het 6 December is gaan alles in de uitverkoop. Etenswaren zijn niet altijd nog een jaar houdbaar, maar soms heb je geluk! Daarnaast zijn er ook vaak versieringen en dergelijke afgeprijsd, ideaal voor het volgende jaar!
  2. Meeblèren met de meest foute kerstmuziek, om zo menig artiest super jaloers te maken. Of me dacht echt gaat lukken, nee dat denk ik niet. Maar veel plezier zal ik er wel aan beleven!
  3. Kerstkaartjes schrijven! Eigenlijk versturen we nooit meer gewone post, maar ik weet dat opa’s en oma’s het vaak wel kunnen waarderen! Toch maar even aan proberen te denken dit jaar.
  4. De meest foute Kerstfilms zoeken op Videoland en Netflix en die dan een hele dag kijken… Iemand tips?
  5. Schaatsen! Dan het liefste helemaal als een mummie ingepakt op natuurijs, maar of dat er ook echt in zit? Dat is natuurlijk weer afwachten…
  6. Oliebollen bakken! En dan vooral proberen om er tijdens het bakken niet teveel op te eten 😉 . Kansloze missie als je het mijn vraagt.
  7. Een fijne tijd hebben met familie, lekker eten en veel gezelligheid.

Heb jij een bucketlist voor de Decembermaand? Ik ben heel benieuwd wat er allemaal op staat!

Berichten terug lezen uit deze Decemberchallenge? Dat kan hier!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Bron uitgelichte afbeelding; Pixabay


2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.