Decemberchallenge 2018
Decemberchallenge 2018

Decemberchallenge 2018

Vanaf morgen is het zover! De feestmaand is aangebroken… Een heleboel leuke onderwerpen om over te schrijven en daarom doe ik mee aan een decemberchallenge! Ik vertel je er vandaag meer over ๐Ÿ™‚ .

Decemberchallenge

De decemberchallenge dus. Elke dag in december zal er een leuke blog online komen met een vraag die in de decemberchallenge gesteld is. Wel even leuk om te noemen is dat deze challenge is gestart door Maddy van Meermetmama. Het kan trouwens zijn dat je bij nog meer (mama)bloggers deze challenge tegen gaat komen, want ik ben natuurlijk niet de enige die mee doet!

Wat kan je verwachten?

Eigenlijk een heleboel! In de challenge zitten namelijk een heleboel verschillende vragen, die met name met de feestdagen te maken hebben natuurlijk. December is niet voor niets een feestmaand natuurlijk!

De blogs die online komen zijn met name persoonlijke blogs, waarin ik vertel over hoe ik dingen beleef tijdens deze maand. Daarnaast zit er een aantal keer een DIY blog tussen en leuke ideeรซn voor een recept en traktatie. Natuurlijk vergeet ik ook niet om te vertellen over leuke uitjes die je in de winter kunt ondernemen. Ik ga de vragen nog niet verklappen deze keer! Je ziet ze vanzelf elke dag voorbij komen ๐Ÿ˜‰ .

Jij doet toch ook mee?

Weet je wat ik vooral zo leuk vind aan deze challenge? Dat is dat iedereen lekker mee kan doen. Je ziet namelijk elke dag de vraag voorbij komen op Facebook of Instagram (en hier op de blog natuurlijk) en ik zou het super leuk vinden als jullie ook je antwoord op de vraag willen geven. Ik vind het namelijk leuk om over mijn eigen dingen te schrijven, maar ik vind het ook heel leuk (zo niet nog leuker) om ook iets van jullie te lezen :). Schroom dus niet en laat een reactie achter!

December zal met name in het teken staan van deze challenge, omdat er zoveel leuke dingen uit voort komen! Natuurlijk pak ik in Januari het gewone blogritme weer op! De planning zal dus iets anders zijn in December dan dat je van me gewend bent ๐Ÿ˜‰ . Maar goed, de maand is natuurlijk ook niet zo als alle andere maanden.

Berichten terug lezen uit deze decemberchallenge? Dat kan hier!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram,ย Bloglovin of Pinterest?


3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.