Decemberchallenge 2018

|| 25 || Dit doen wij op de eerste Kerstdag

Zo, de eerste Kerstdag loopt langzaam ten einde. Wat was jullie planning voor de eerste Kerstdag? Hebben jullie vaste tradities of kijken je gewoon hoe de dag loopt? Zoals je gisteren al hebt kunnen lezen hebben wij geen vaste traditie, maar wat doen we dan wel?

Onze eerste Kerstdag

Eerste Kerstdag, tijd om eerst even lekker uit te slapen, als het aan mij en Menno ligt dan πŸ˜‰ . Hoe Daan erover denkt… dat weet ik zo net nog niet, we gaan het beleven! Daarna gaan we samen genieten van een heerlijk Kerst ontbijt. Lekker een eitje, warme broodje en Kerststol. Ik kan daar zo van genieten, samen uitgebreid ontbijten. We doen dat ook veel te weinig!

Na het ontbijt is het tijd om even lekker op de bank te ploffen en een leuke Kerst film aan te zetten. Ik denk dat het een kinder Kerstfilm wordt, want Daan is natuurlijk de baas over de televisie (denkt hij πŸ˜‰ ).

Later op de dag gaan we naar Menno zijn vader en vriendin. Volgens mij staat er gourmetten op het menu! Gezellig met zijn allen aan tafel en genieten van de gezelligheid… En lekker eten natuurlijk! Daar gaat Daan voor, zeker als hij zelf zijn eten klaar mag maken. Dat is natuurlijk ook super als je drie jaar oud bent.

Wat hebben jullie gedaan op deze eerste Kerstdag?

P.S. Deze blog heb ik in het voren geschreven, want ik denk niet dat de familie het op prijs stelt als ik tijdens de Kerst ga zitten bloggen πŸ˜‰ . Foto’s houden jullie van mij tegoed en zien jullie volgende week in de Happinessfromus blog, beloofd! πŸ˜› Ik vertel dan natuurlijk ook hoe onze Kerstdagen geweest zijn.

Berichten terug lezen uit deze Decemberchallenge? Dat kan hier!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Bron uitgelichte afbeelding; Canva


One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.