|| 28 || Mijn goede voornemens

|| 28 || Mijn goede voornemens

Nog een paar dagen en we gaan een frisse start maken in 2019! En die goede voornemens, tja, ik heb ze ieder jaar weer! Want ja, ik kan het altijd proberen πŸ˜‰ . Benieuwd naar wat mijn goede voornemens voor dit jaar zijn?

Mijn goede voornemens

Afvallen…

Op één staat, net als alle andere jaren trouwens, afvallen. Ik moet wel zeggen dat hoe ouder ik wordt, deze te minder onzeker ik mij voel. Voor mijn gezondheid echter zou een paar kilo minder wel prettig zijn. Het hoeft geen ideaal gewicht te zijn, maar wel gezonden dan nu. Hoe ik dit aan ga pakken, daar ben ik nog niet helemaal over uit. In ieder geval weer goed opletten op wat ik allemaal in mijn mond stop! Daarnaast zou ik wel graag willen sporten, maar niet alleen… Dus als iemand in de buurt zich geroepen voelt? Sportmaatje gezocht πŸ˜› .

Genieten

Misschien een beetje een raar voornemen, maar mijn hoofd werkt soms een beetje raar. Ik kan heel erg met dingen bezig zijn, die vaak op dat moment helemaal niet van belang zijn. Daardoor vergeet ik te genieten van dat wat we op dat moment aan het doen zijn. Als ik Daan soms zo zie denk ik, jeetje wat ga je snel! Na de zomervakantie gaat hij gewoon al naar school… Nog even lekker van onze tijd samen genieten dus. Al plak ik hem soms ook met liefde achter het behang hoor!

Werk doen wat ik leuk vind…

Ik heb de luxe dat ik niet per se een baan in loondienst hoef te hebben. OkΓ©, we kunnen niet drie keer per jaar op vakantie en hebben geen andere luxe dingen, maar genieten van de tijd samen en doen genoeg leuke dingen! Vanaf één januari ben ik zzp-er, iets waar ik erg naar uit kijk. Mijn blog wordt professioneler en ja, ik verdien er soms geld mee. Daar maak ik geen geheim van, want hΓ©, de kosten die ik ervoor maak moeten ook betaald worden πŸ˜› . Daarnaast haal ik er gewoon super veel energie uit en doe ik het met veel liefde. Dus nee, mij hoor je er niet over klagen. Daarnaast zal ik in de loop van het jaar ook werkzaamheden als virtual assistant gaan uitvoeren. Dit past helemaal in mijn straatje en is ook iets waar ik mijn kwaliteiten mee kan benutten. Ik heb er heel veel zin!

Heb jij ook goede voornemen? Ik ben benieuwd!

Berichten terug lezen uit deze Decemberchallenge? Dat kan hier!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Bron uitgelichte afbeelding; Canva


3 thoughts on “|| 28 || Mijn goede voornemens

  1. Ik heb twee goede voornemens ( wat meestal mislukt, lol) en dat zijn “Niet meer snoepen en vooral geen drop” en 20 kilo ( of iets minder, zou ook al mooi zijn) afvallen.
    Ben benieuwd of mij dat in 2019 lukt.
    Zou mooi zijn, heb op zolder nog een stapeltje mooie broeken liggen en daar zou ik graag weer in passen.
    Ik wens jou en jouw familie een fijn en gezond 2019!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright Β© 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...
%d bloggers liken dit: