Decemberchallenge 2018

|| 31 || Zo knallen wij het jaar uit!

Oudjaarsavond, het is nu echt tijd om afscheid te nemen van 2018! We gaan het oude jaar uit knallen, maar het nieuwe jaar vol gas in knallen! Althans… Als de kater straks verdwenen is πŸ˜‰ Hoe sluiten jullie het jaar af?

Het jaar uit knallen!

31 december, tijd voor de jaarwisseling! Er rust op mijn jaarwisseling de afgelopen drie jaren een vloek lijkt het wel.

Twee jaar geleden stond ik aan het begin, van wat later bleek, een lang proces om te herstellen van een hernia. We waren bij mijn ouders en ik wist niet meer hoe ik moest zitten of liggen. Ik ben toen alleen naar huis gegaan en met een flinke lading pijnstillers op bed gaan liggen, zodat ik de volgende dag kon werken. Ik mistte mijn mannen echt, maar het kon niet anders.

Ook vorig jaar speelde rond de Kerstdagen ineens mijn rug weer op. Niet alleen bij mij, ook bij mijn vader trouwens die ook een hernia heeft/had. Weer een oud en nieuw met pijn, maar gelukkig niet zo heftig als het voorgaande jaar!

Dit jaar gaat het goed met de rug, even afkloppen, maar zit ik met wat anders. Het kan gewoon niet normaal gaan bij mij πŸ˜‰ . Ik voel me nog steeds duizelig, ben verkouden en een ontstoken oor. Straks maar een flinke borrel nemen! Ik ben benieuwd wat ik volgend jaar heb, haha.

Nieuwjaar!

Maar goed, we gaan het nieuwe jaar in knallen dus. Dit doen wij met veel gezelligheid, een hapje (of eigenlijk heel veel), oliebollen en een drankje.

Vroeger ging ik altijd stappen, maar die tijd is voorbij sinds Daan er is. Ik vind het ook heerlijk om het gezellig met familie te vieren.

Saai hΓ©!

Best saai als ik het zo lees, maar ik vind het prima. Als het maar gezellig is! Doe miljoenen winnen we dit jaar trouwens niet… Het eerste jaar dat ik geen loten heb. Ik heb lang getwijfeld, maar we hebben ervoor gekozen om van dat geld allemaal leuke dingen te doen deze kerstvakantie. Normaal doen we mee met drie halve loten met bepaalde eindcijfers, maar na drie jaar niks te winnen, geef ik het geld dit jaar liever uit aan leuke dingen doen πŸ˜‰ . Wie weet volgend jaar weer!

Hoe knal jij het nieuwe jaar in?

Berichten terug lezen uit deze Decemberchallenge? Dat kan hier!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Bron uitgelichte afbeelding; Canva


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.