Kerst raamversieringen
Decemberchallenge 2018,  Persoonlijk

|| 12 || Kerst raamversieringen

Gisteren heb ik natuurlijk al over de kerstboom geschreven, maar er zijn natuurlijk nog veel meer kerstversieringen! Zo vind ik het ook leuk om huisjes neer te zetten, maar ook raamversieringen vind ik heel gaaf! Welke soorten raamversieringen zijn er?

Kerst raamversieringen

Er zijn verschillende soorten kerst raamversieringen. Misschien kan je ze allemaal wel bedenken, maar misschien lees je ook wel nieuwe ideeën!

Kerstballen

Kerstballen voor de ramen? Ja hoor, het is de perfecte kerst decoratie voor bij het raam. Als je een klein spijkertje hebt bij het raam, dan kan je daar altijd verschillende decoraties aan hangen. Je kan het helemaal op seizoen aanpassen. Rond de kerstdagen is het dan natuurlijk leuk om er kerstballen neer te hangen, gewoon met een visdraadje, die zie je immers niet.

Raamstickers

Raamstickers zijn echt helemaal in! Misschien ken je ze wel van vroeger, van die gekleurde raamstickers van de leukste en gekste figuren. Die is hier erg geliefd door Daan. Ik heb hem een tijdje geleden meegenomen bij de Action, niet te duur, want hij is toch maar één jaar te gebruiken.

Een andere trent op het moment zijn de huisjes. Je kunt ze begin december al op plakken, want ze zijn erg leuk voor Sinterklaas. Na Sinterklaas pas je hem gemakkelijk aan naar de kerstdagen. Ze zijn was prijziger, maar je kunt ze ook ieder jaar opnieuw gebruiken.

Raamtekeningen

Als je zelf mooi kan (na) tekenen, dan is het ook erg leuk om zelf raamtekeningen te maken. Het lijkt me echt geweldig om te kunnen, maar dat talent is mij helaas niet gegeven. Nu zag ik laatst wel iets met en malletje, dat zou ik nog kunnen proberen natuurlijk!

Lampjes

Lampjes als raamdecoratie? Ja hoor! Wat dat je van een mooie verlichte kerst ster in één van de boven hoeken van het raam? Of een mooie sneeuwvlok? Je moet natuurlijk wel een stopcontact hebben en het moet wel sfeerlicht zijn, anders is het net of je in een etalage zit. Heb je geen stopcontact in de buurt? Dan kan je ook kiezen voor een lampje op batterijen, zoals bijvoorbeeld deze XMas deco light.

Heb jij thuis ook raamversieringen? Zo ja, waar heb je voor gekozen?

Berichten terug lezen uit deze Decemberchallenge? Dat kan hier!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking, ontvangen product(en) of affiliate link(s).

Bron uitgelichte afbeelding; Canva


3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.