Decemberchallenge 2018

|| 11 || De kerstboom! Wel of niet & echt of nep?

Zo, tijd om een kerstboom neer te zetten… Of toch niet? Is het wel te doen met een peuter en twee katten?

Kerstboom wel of niet en echt of nep?

Laat ik beginnen met dat ik kerstbomen echt heel erg mooi vind! Ze brengen een bepaalde sfeer met zich mee, de lampjes en de versieringen, het is één en al gezelligheid. Hoewel ik een kerstboom dus heel sfeervol vind, is het ieder jaar weer een overweging of we één op gaan zetten.

Wel of niet?

De vraag of hij dit jaar wel komt te staan of niet, de meningen zijn er hier thuis over verdeeld. Menno wil het wel graag, maar met een peuter met December kriebels en twee kattenbeesten die zich niet kunnen gedragen, zie ik de boom met ballen al door de kamer liggen voordat hij überhaupt staat. Een grote boom komt er dit jaar dus niet, maar wat dan wel? Nu heb ik een hele mooie steigerhouten boom met versieringen en lampjes die ik een mooi plekje wil geven. Daarnaast hebben we ook nog een tafelmodel kerstboom, dat is denk ik wel leuk voor Daan om te versieren.

Echt of nep?

Het enige dat ik me van echte kerstbomen kan herinneren, is dat ze altijd zo ontzettend veel rommel geven! Al die naalden overal, nee dat is niets voor mij. Als er al een boom komt, dan wordt het dus echt een neppe boom. Even de doos van boven halen, opzetten en klaar. Geen rommel en ook zo weer op te ruimen! Er zit wel verschil in neppe bomen, sommige zien er heel mooi uit, waar je bij anderen echt ziet dat hij nep is. Onze grote boom is wel heel mooi en ik vind het dan ook jammer dat hij dit jaar niet staat. Wie weet volgend jaar…

Staat de kerstboom bij jou al? Ga je voor een echte of een neppe?

Berichten terug lezen uit deze Decemberchallenge? Dat kan hier!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Bron uitgelichte afbeelding; Canva


6 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.