Zo shop ik Kerstcadeaus
Decemberchallenge 2018

|| 13 || Zo shop ik Kerstcadeaus

Kerst cadeau’s shoppen? Nee, dat hoef ik dit jaar eigenlijk niet. Zoals jullie al hebben kunnen lezen hebben wij gezellig pakjesavond gevierd. Toch vind ik het altijd wel leuk om wat pakjes met Kerst te hebben. Niet zozeer speelgoed, maar meer iets lekker en leuk kledingstuk. Waarom? Sweet memories…

Zo shop ik Kerstcadeaus

Echt Kerst cadeau’s shoppen hoef ik dus niet. Toch vind ik het altijd heerlijk om door de verlichte winkelstraat de slenteren om Kerstinkopen te doen. Zoals je hierboven al hebt gelezen in principe geen speelgoed, want dat is er na Pakjesavond echt in overvloed. Maar wat dan wel en waarom?

Sweet memories…

Vroeger kregen wij van mijn ouders en opa en oma’s ook altijd een kleinigheidje met kerst. Meestal was dit geen speelgoed, soms wel, maar dan was het een heel klein dingetje. We kregen altijd iets lekkers en iets dat we heel goed konden gebruiken qua kleding. Een lekkere warme pyama, leuke sokken of een mooie trui. Niet overdreven, maar wel heel leuk om uit te pakken. Ik bewaar er warme herinneringen aan en wil dit dan ook met Daan doen.

Wat ligt er onder de boom?

Nou, dit jaar nog niet veel… Ik ben een beetje laat, maar dat komt door alle drukte en een beetje een verkeerde planning. Ach, het heeft ook geen haast, ik denk dat ik tijdens koopavond binnenkort even alleen een rondje door het centrum doe. Eens kijken wat ik allemaal tegen kom! Iets te snoepen voor Daan komt waarschijnlijk bij de Lidl weg, want ik heb wel al leuke en lekkere dingen zien liggen. Verder denk ik een leuk kleding setje, die hij ook direct de Kerstdagen aan kan. Hij kan nog wel wat winter kleren gebruiken, want hij gaat ineens zo hard de lucht in! Ook voor manlief wil ik nog iets zoeken en voor mezelf zal ik dan ook maar direct regelen πŸ˜‰ .

Heb jij ook Kerst cadeau’s geshopt? Zo ja, waar heb je dat gedaan? Of waar ga je dat doen πŸ˜› .

Berichten terug lezen uit deze Decemberchallenge? Dat kan hier!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Bron uitgelichte afbeelding; Canva


8 Comments

 • lodi

  Hier geen kerst maar verjaardag cadeaus. zowel in de stenen winkels als online gekocht deze keer. En qua kleding hebben de jongens nog een mooie blouse van vorig jaar die past.

 • Lizzie

  Ik hou zo van kerstcadeautjes shoppen!! Ik sla altijd alles is voor de hele familie haha. Deels online, maar vind het ook wel erg leuk om alle winkels af te gaan voor leuke dingen. Helaas heb ik nu alles al binnen, dus t is klaar voor dit jaar..

 • Saar

  Wij doen dit jaar cadeau’s met lootjes trekken. Dus ik hoef maar voor één iemand een cadeau te kopen. Maar ik moet wel nog op cadeautjes jacht.
  Eerlijk gezegd, blijf ik met deze dagen wel liever weg uit de winkelstraten. Veels te druk!

 • Mieke | mieksmind

  Eerlijk gezegd beetje een gekke titel, ik verwacht nu tips etc te krijgen haha! Maar goed, ik vind het voor mannen altijd lastig om te shoppen. Mijn vader bijv. die heeft alles al en zegt ook; ik heb niets nodig. Wat geef je dan!?

  • Happinessfromme

   Hihi, het is een vraag uit de challenge waar ik aan mee doe en niet echt gericht op informatief zijn, maar even lekker persoonlijk antwoord geven op de vragen πŸ™‚

 • Mario

  wij gaan wat cadeautjes kopen voor max 15 euro per persoon. Beetje rustig dit jaar. Aangezien mijn vrouw helemaal gek is van kerst en cadeautjes kopen doet ze de cadeautjes kopen ook voor mij πŸ˜‰

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.