Decemberchallenge 2018

|| 19 || Mijn Kerst versieringen!

De gezelligste tijd van het jaar, althans qua lichtjes enzo! Ik vind het zoveel sfeer in huis brengen. Eerder deze challenge heb je al kunnen lezen dat wij geen grote kerstboom hebben, maar toch hebben we het wel gezellig gemaakt! Ik deze blog laat ik je onze Kerst versieringen zien.

Mijn Kerst versieringen

De kleine kerstboom

Een kerst zonder boom is niet helemaal Kerst. De grote boom durf ik gewoon niet aan, de afgelopen drie jaar al niet eigenlijk πŸ˜‰ . Onze kamer is ook niet zo heel groot, dus het wordt al snel proppen. Vorig jaar heb ik dit kleine boompje met Daan gekocht, zo kan hij toch lekker de boom versieren. Hij hangt dan ook vol met zijn werkjes en Woezel en Pip. Ik vind het wel heel gezellig lijken. Klein maar fijn zullen we maar zeggen! Hij heeft er trouwens ook chocolaatjes ingehangen en nog steeds niet opgegeten, ik vind het knap!

De steigerhouten kerstboom

Vorig jaar of het jaar daarvoor, ik weet het niet eens meer, heb ik een steigerhouten kerstboom gewonnen! Ik ben er echt onwijs blij mee. Het fijne is, ik doe er een container zak omheen en zet hem zo weer op zolder. Ik ben heel tevreden met hoe hij er nu uitziet en zo hoef ik niet alles er af te halen en er volgend jaar weer op te hangen. Een beetje lui misschien, maar waarom zou ik het mezelf moeilijker maken als het makkelijk kan!

Mijn sneeuwpop

Ooit heb ik deze leuke sneeuwpop gekocht. Als hij aan is dan branden de lampjes en draait de kerstboom rond. Eigenlijk hebben we hem nooit aan staan, want hij maakt best veel herrie. Toch vind ik het altijd mooi als hij er staat, hij brengt een soort van winterse sfeer met zich mee πŸ˜‰ . Daan vindt hem trouwens ook erg fascinerend, daarom staat hij hoog op een kast. Meneer is nogal van het repareren, ofwel slopen. Af en toe nemen we even de tijd om er samen naar te kijken.

Heb jij je huis ook in de Kerst sferen gehuld? Of hoeft het allemaal niet zo, want dat kan natuurlijk ook!

Berichten terug lezen uit deze Decemberchallenge? Dat kan hier!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.