Decemberchallenge 2018

|| 30 || De mooiste foto’s van December

Nog twee nachtjes slapen… Of nou ja, eigenlijk maar รฉรฉn als je het over echt slapen hebt. Dan begint het nieuwe jaar en is deze magische maand weer voorbij. We moeten dan weer een jaartje wachten. Wat was de maand weer mooi! In deze blog deel ik onze mooiste foto’s uit December.

De mooiste foto’s van December

Ik ging eens door mijn telefoon heen en kwam zoveel leuke foto’s tegen! Het werd een beetje veel om ze allemaal los te posten, dus ik heb er wat leuke collages van gemaakt!

Sinterklaas, Sinterklaas en Sinterklaas! De eerste collage foto’s is allemaal van de Sinterklaas periode. Een tijd waarin we veel leuke dingen hebben gedaan samen! Daan vond het allemaal wel heel spannend, maar is uiteindelijk nog wel met de Sint op de foto gegaan! Ik kan niet wachten tot volgend jaar, kunnen we weer samen van die tijd genieten. Al kijk ik ook wel erg uit naar de zomer hoor!

Daan en dieren, dat is een gouden combinatie. Hij geeft altijd trouw het konijn eten en is grote vrienden met onze oudste kat. Nou kwam de hond van mijn ouders ook nog eens logeren in december, dus dat was helemaal feest. Natuurlijk hebben we ook van de sneeuw genoten, want zo vaak ligt dat er niet, dus als het dan ligt, dan moet je er ook van genieten!

Daan is ook dol op logeren! Zowel bij mijn moeder als bij zijn tante! Met mijn zusje is hij mee naar de koeien geweest. Ook was het natuurlijk Kerst! Tijdens de Kerstdagen zijn we gezellig bij de familie geweest (dat ga je nog lezen in de Happinessfromus aankomende dinsdag. Het was een mooie tijd! En die foto rechts onderin, daar zat meneer onder de kerstboom te poepen… Dat kan niet iedereen zeggen ๐Ÿ˜‰ . Ik vind het zo mooi al die Kerst foto’s! Van mezelf zijn er alleen bijna geen foto’s, manlief vergeet dat te maken hahaha…

Ik maak natuurlijk het hele jaar door leuke foto’s, maar in December hebben ze vaak een magische sfeer. Heb jij ook mooie foto’s in december genomen?

Berichten terug lezen uit deze Decemberchallenge? Dat kan hier!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.