Pakjesavond
Decemberchallenge 2018

|| 5 || Pakjesavond

Het is zover, 5 December, Pakjesavond! Wij hebben afgelopen zondag al een keer Sinterklaas gevierd met mijn familie… Het was een leuke middag, waarop iedereen goed verwend is! Morgen vieren we nog een keer Sinterklaas, met mijn schoonfamilie… Dan wordt Daan nog een keer verwend en ik ben zo benieuwd wat hij dan van zijn pakjes vindt!

Pakjesmiddag

Zondag hadden we dus pakjes middag, zoals bijna ieder jaar bij mijn ouders. Alle neefjes en nichtjes bij elkaar, met een Video van Sint! Niet alleen de kinderen vinden het helemaal geweldig, ook opa is helemaal fan van Sinterklaas. Het is altijd wel heel druk zo met zijn allen bij elkaar, maar de kinderen genieten en dat is het aller belangrijkste!

Pakjesavond

Morgenavond vieren we pakjesavond met andere opa en oma! Gezellig de pakjes uitpakken en natuurlijk iets lekkers erbij! Het mooiste voor Daan is natuurlijk dat hij direct alles uit kan pakken en er lekker mee kan spelen. Ik hoop dat hij blij is met de cadeautjes die er voor hem in de zak zitten, maar dat denk ik wel. Hij had een heel lang verlanglijstje gemaakt en Sinterklaas mocht zelf kiezen wat hij dan ging kopen.

Ik vind het zo leuk om te zien dat hij er ieder jaar meer van snapt. Volgend jaar wordt hij nog fanatieker denk ik πŸ˜‰ . Heerlijk om te zien! Liegen mag niet, mag een leugentje om bestwil moet kunnen!

Dit jaar heeft hij ook voor het eerst Sinterklaasfeest op school! Ik ben erg benieuwd naar zijn verhalen als ik vanavond thuis kom uit mijn werk…

Als jullie Sinterklaas vieren, hoe vieren jullie dat? Of is het alweer achter de rug? Ik ben heel nieuwsgierig…

Berichten terug lezen uit deze Decemberchallenge? Dat kan hier!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


3 Comments

 • Will

  Wij vierden Sinterklaas altijd met de kinderen . maar zijn overgestapt naar de Kerst sinds wij kleinkinderen hebben.
  Op eerste Kerstdag liggen er cadeautjes voor de kleinkinderen onder de Kerstboom.
  Dit vinden wij toch gezelliger.
  Eerst een uitgebreide Kerstbrunch en daarna gezellig pakjes uitpakken voor de kleinkinderen.
  Zij vieren Sinterklaas natuurlijk wel thuis.

 • L.B

  Wij hebben Sinterklaas gevierd met voor ieder kind 1 cadeau wat ze echt graag wilden hebben. Het huis puilt hier uit van het speelgoed bovendien vind ik dat ze al heel verwend worden gedurende het hele jaar en in sinterklaastijd helemaal. Op pakjesavond ligt er een lege sinterklaaszak voor de deur met gedicht en chocoladeletters. Die zak mogen ze vullen met speelgoed waar niet mee gespeeld wordt voor kinderen die geen/weinig speelgoed hebben. Dit wordt in het gedicht uitgelegd. De volgende dag haalt Sinterklaas deze zak weer op! Voor ons de eerste keer om het op deze manier te doen en ik ben benieuwd hoe het bevalt.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.