Decemberchallenge 2018

|| 26 || Zo vieren wij tweede Kerstdag

Nog een paar uurtjes en dan is de Kerst alweer voorbij. Die twee dagen gaan ook veel te snel voorbij. Tweede Kerstdag staat wel bekend als de dag waarop mensen erop uit gaan! Gaan jullie over de woonboulevard slenteren of staat er iets anders op de planning? Die woonboulevard, die vermijden wij in ieder geval.

Onze tweede Kerstdag

Bij ons staat er geen woonboulevard op de planning πŸ˜‰ . Het is mij veel te druk en daarbij ook niet iets wat ik graag samen met de heren doe… Als ik echt lekker rond wil kijken, dan ga ik wel met mijn moeder!

In de ochtend gaan we gezellig naar Menno zijn moeder toe. Kan Daan daar mooi de boel op stelten zetten πŸ˜‰ . Het leuke is dat er daar hertjes zijn, dus we bewaren wat oud brood en nemen dat mee, want hij vindt het zo geweldig om die beestjes te voeren!

Later op de dag gaan we naar mijn ouders, waar Menno zo ongeveer een kerstmenu naar keuze heeft besteld πŸ˜‰ . We doen gekke dingen, gewoon gezelligheid en daar eten. Natuurlijk maakt mijn moeder de kartoffelsalade die al een aantal keren genoemd is in deze challenge! Meestal ook rollade en wat andere culinaire hoogstandjes πŸ˜› .

En dan, dan zitten de Kerstdagen er alweer op! Wat vliegt de tijd voorbij… Heel erg vind ik het niet, want Menno heeft bijna twee weken vakantie en er staan heel wat leuke dingen op de planning de aankomende tijd! Nog even lekker door genieten dus.

Ben jij naar de woonboulevard geweest of vermijd je die ook liever op deze dagen? Heb je iets anders leuks gedaan vandaag?

P.S. Deze blog heb ik ook in het voren geschreven, want ik wil natuurlijk ook graag vrij zijn tijdens de KerstdagenΒ πŸ˜‰Β . Foto’s houden jullie van mij tegoed en zien jullie volgende week in de Happinessfromus blog, beloofd!Β πŸ˜›Β Ik vertel dan natuurlijk ook hoe onze Kerstdagen geweest zijn.

Berichten terug lezen uit deze Decemberchallenge? Dat kan hier!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Bron uitgelichte afbeelding; Canva


6 Comments

 • Bianca Schrijft

  Dat een fijne manier van de feestdagen doorbrengen. Zelf had ik mezelf een rustig kerst beloofd en dus geen afspraken gemaakt voor deze dagen. Mijn lichaam dacht toen meteen, laten we een innige relatie met de wc beginnen. Niet de bingewatch kerst die ik voor ogen had.

 • Ester

  Dat klinkt als een gezellige dag. Ik vier eigenlijk bijna nooit kerst en ben meestal gewoon alleen thuis. Dit jaar ben ik op tweede kerstdag wel naar mijn moeder geweest die een high tea voor ons had gemaakt. Dat was wel erg leuk en ook erg lekker. πŸ™‚

 • Daisy Van Dorsselaer

  Een gezellige, fijne dag precies. πŸ™‚ Ik ben op 2de kerstdag gewoon gaan werken. De tijd staat niet stil voor mensen in de zorg.

  – Daisy, Makeupbeforeyougo

 • Leslie

  Hier staat tweede kerstdag gelijk aan: terug aan het werk LOL In BelgiΓ« wordt aan tweede kerstdag niet echt veel aandacht gespendeerd, eerder kerstavond en kerstdag. Mijn man was gisteren dus terug aan het werk (de jongste zoon was met hem meegegaan, dat kan natuurlijk, als vrachtwagenchauffeur). Dus ik was alleen thuis met de oudste. Lekker rustig πŸ™‚

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.