Decemberchallenge 2018

|| 29 || Ups en Downs 2018

De goede voornemens staan genoteerd, maar ik vind het ook altijd leuk om even terug te kijken op het afgelopen jaar. Een jaar is vaak niet alleen maar leuk, we hebben allemaal onze ups en downs. Benieuwd naar die van mij?

Downs 2018

Laten we maar direct met de downs van dit jaar beginnen, heb ik dat weer gehad. Een jaar gaat natuurlijk niet altijd alleen maar goed. Dat geeft niet, want het brengt je tot nieuwe inzichten. Of ik dat leuk vind? Nee helemaal niet, maar goed, want kan ik er aan doen?

Zo heb ik dit jaar geleerd dat je mensen gewoon echt niet kan vertrouwen. Als het nodig is laten mensen je keihard vallen en geven het liefst nog even een trap na. De laatste jaren ben ik al een stuk minder naΓ―ef geworden, maar soms moet je gewoon een beetje vertrouwen geven. Helaas was dit geen goede beslissing.

Les geleerd, ik handel nu naar wat ik belangrijk vind en wat voor mij goed is. De belangen van een ander, die staan nu zeker onder die van mezelf. Dan maar egoΓ―stisch πŸ˜‰ .

Verder ben ik natuurlijk best lang ziek geweest, dat heeft me erg belemmerd. Ik moet zeggen ik heb nog altijd last van duizelingen en lang naar een scherm kijken kan ik niet. Gelukkig lukt het prima als ik genoeg pauzes inbouw!

Ups 2018

Nou, die zijn er gelukkig ook genoeg!

We hebben een heerlijke vakantie gehad in de zomervakantie! Ik heb echt genoten van die tijd. We hebben samen veel leuke dingen gedaan en mooie herinneringen gemaakt. Heerlijk om Daan zo te zien genieten op de camping en helemaal gezellig dat zijn nichtje mee was!

Mijn zelfvertrouwen heeft een boost gekregen! Ik heb geleerd dat ik moet doen wat ik graag wil, een beetje risico te nemen en te kijken waar het schip strand. De laatste maanden ben ik fulltime met mijn blog bezig en dat bevalt prima! Met name de beslissing om hiervan mijn werk te maken voelt goed. Daarnaast staat ook nog het avontuur als virtual assistant op de planning, een beslissing die ik dit jaar genomen heb en zeker bij de ups hoort!

Ik ben gelukkig! Ja echt, over het algemeen was ik veel gelukkig dan vorig jaar. Ik geniet veel meer van de dingen op mij heen, ook van de kleine dingen. Doordat mijn zelfvertrouwen gegroeid is, maak ik me ook veel minder druk om wat andere mensen van mij denken. Wat een opluchting is dat zeg πŸ˜‰ .

Als ik het zo lees was het een vrij saai jaar… Geen grote ups, maar ook geen diepe downs. Best heel fijn dus!

Kijk jij ook altijd even terug op het afgelopen jaar?

Berichten terug lezen uit deze Decemberchallenge? Dat kan hier!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Bron uitgelichte afbeelding; Canva


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

|| WIN - Lichtgevende Miniset van Klorofil

Klik op de afbeelding
om naar de winactie te gaan!

Lichtgevende minisets van Klorofil, lekker spelen