Decemberchallenge 2018

|| 22 || Kerstcadeau’s, wel of niet?

Op dag 13 van deze Decemberchallende is het al deels ter sprake gekomen. Ik vertelde toen hoe ik de Kerstcadeau’s shop! Wie dit gelezen heeft, weet eigenlijk het antwoord al op de vraag van vandaag. Toch heb ik er ook nog wel wat over te vertellen!

Kerstcadeau’s, wel of niet?

Eigenlijk vieren wij al een hele tijd geen Kerst meer met cadeautjes. Dit hangt een beetje af van de leeftijden van de kinderen. Toen wij vroeger klein waren, vieren we Sinterklaas. Op het moment dat wij het grote geheim kenden, zijn we overgestapt naar Kerst met cadeautjes. Niet dat we met Sinterklaas niets meer kregen trouwens πŸ˜‰ . Sinds mijn oudste neefjes geboren zijn, vieren we weer Sinterklaas, want dit is toch echt wel HET kinderfeest in mijn ogen. Gezien de leeftijden van alle kleintjes, duurt de overstap naar Kerst nog wel even πŸ˜‰ . Dit is trouwens hoe we het in de familie van mijn kant vieren, maar eigenlijk is het in ons gezin niet anders.

Pakjes onder de boom

Pakjes onder de boom wordt het sowieso niet, want onze kerstboom is zo klein πŸ˜‰ . Kerst vieren we dus niet echt voor de cadeautjes, maar toch vind ik het altijd ook wel weer leuk om een kleinigheidje voor de heren (en voor mezelf) onder de boom te leggen.

Geen Kerst met cadeau’s

De conclusie is dus eigenlijk dat we met Sinterklaas cadeautjes hebben gedaan, maar omdat ik het zo gezellig vind, ik ook een pakje voor onder de boom koop! Die gaan we dan gezellig op Kerstavond uitpakken onder het genot van een paar lekkere hapjes. Zoals je op dag 13 van deze challenge al hebt kunnen lezen, roept dat warme herinneringen op!

Heb jij nog een leuke aanvulling op dit lijstje?

Berichten terug lezen uit deze Decemberchallenge? Dat kan hier!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Bron uitgelichte afbeelding; Canva


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.