Decemberchallenge 2018

|| 9 || Dit moet je zeker doen in December!

Feestjes vieren, dat gaan we (hopelijk) allemaal doen! Maar verder dan? Welke dingen zou je echt in December moeten doen? Ik weet er wel een paar… Heb jij ook nog leuke tips?

Dit moet je zeker doen in December!

In December hebben we het met zijn allen maar druk. We moeten ons voorbereiden op alle feestjes, inkopen doen, projecten op het werk afronden… Allemaal druk, druk, druk. Maar welke dingen mag je zeker niet vergeten in December?

Kerstshow bezoeken

Tuincentra hebben in December (vaak al vanaf November) hele mooie kerst shows. Ze laten hiermee ziet wat voor mooie spullen ze allemaal in huis hebben, die jij zou moeten kopen! Nu heb ik dozen vol kerst versieringen, maar ik vind het wel heerlijk om er rond te lopen. Met name alle gebouwde kerst dorpjes vind ik prachtig om te zien. Ennuh, ik niet alleen! Ook de heren zien het helemaal voor zich om zelf zo’n dorp in de huiskamer te bouwen. Zeker een aanrader om rond deze tijd eens te bezoeken.

Schaatsen

Helaas hebben we in Nederland niet altijd het geluk dat we in December kunnen schaatsen. Toch vind ik schaatsen echt iets dat bij de Kerstdagen hoort. Het valt me ook op dat met name in deze tijd van het jaar overal schaatsbanen opduiken met mooie kerstbomen er om heen, wat een heerlijke sfeer! Wat mij betreft echt iets wat je zou moeten doen.

Terugblikken

Aan het einde van het jaar neem ik altijd even de tijd om terug te blikken op het (bijna) afgelopen jaar. Wat heb ik allemaal beleefd het afgelopen jaar? Zijn er dingen waar ik me op verkeken heb of dingen waar ik heel veel van geleerd heb? Ik probeer de mooie herinneringen dicht bij me te houden.

Plannen maken!

Een nieuw jaar, betekent ook nieuwe kansen! Ik vind het altijd fijn om plannen te maken voor het komende jaar. Wat voor doelen wil ik graag bereiken, welke herinneringen wil ik maken en wat staat er echt op mijn to-do lijstjes? Stiekem heb ik altijd goede voornemens, voornemens waar ik soms niet eens mee aan de slag ga. Ik houd me er dan ook niet altijd aan, maar goed, het is nooit verkeerd om ze te hebben ;).

Wat vind jij dat iedereen zeker moet doen in December? Kom maar door met die tips!

Berichten terug lezen uit deze Decemberchallenge? Dat kan hier!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


4 Comments

 • Will

  Ik weet wel, wat ik in december moet doen.
  Veel boodschappen doen voor de Kerst en oud en nieuw en een fijne Kerst vieren met de familie, wat ik iedereen toe wens.
  We gaan op 20 januari naar de Winter Efteling, daar verheug ik mij op, maar dat is niet in December.
  Gaan deze maand nog naar een Kerstmarkt, wat iedereen ook nog kan gaan doen, even de Kerstsfeer opsnuiven.
  Ik hoop voor iedereen dat er ijs in de sloten komt en we kunnen gaan schaatsen. Voor mij maakt het niet uit, ik kan niet schaatsen. Er zijn ook kunstijsbanen waar je je lekker kunt vermaken, dat is ook gezellig en sfeervol.
  Wat ik ook vind is dat iedereen voorzichtig moet zijn met vuurwerk, dan kunnen we er van genieten en gebeuren er geen ongelukken.
  En nu maar hopen dat we een witte Kerst krijgen , dan is een boswandeling leuk, met na afloop een lekkere kom hete snert met worst.
  Misschien nog naar het IJsfestival in Zwolle, dat is altijd erg leuk. Ik weet niet wanneer dat begint, maar dat zoek ik op.
  Plannen maken doe ik ook altijd, zoals niet te veel eten en niet teveel aankomen. Meestal lukt dat niet, want samen eten is toch zo gezellig. Plannen maken voor de volgende vakantie. Waar gaan we heen en wanneer!
  En wat hier allemaal van terecht komt……..we zullen zien.
  En verder heb ik eigenlijk geen nieuwe tips.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.