Disclaimer

Ondanks het feit dat deze website met grote zorg wordt samengesteld kan het gebeuren dat een artikel feitelijke onjuistheden bevat of onvolledig is. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. De inhoud van deze website is aan verandering onderhevig en kan op elk gewenst moment en zonder aankondiging worden gewijzigd. Happinessfromme.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen en/of gelinkt wordt en is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van deze website.

Affiliate links

Op Happinessfromme zijn diverse affiliate links te vinden. Als je hier op klinkt en een aankoop doet, dan verdien ik een bepaald percentage of vastgesteld bedrag voor die aankoop. Zelf merk je hier helemaal niets van, maar je helpt mij er wel heel erg mee. Gewoon lekker op blijven klikken dus ๐Ÿ˜‰ .

Gesponsorde content

In sommige gevallen krijg ik betaald voor het plaatsen van een artikel op de blog. Ik plaats alleen dingen waar ik zelf achter sta. Soms is een tekst door een bedrijf aangeleverd, maar in de meeste gevallen schrijf ik zelf het artikel. In het artikel staat dan een link naar de opdrachtgever vermeld. Indien het om een gesponsorde blog gaat, dan wordt dit altijd vermeld onderaan de blog.

Dankzij affiliate links en gesponsorde content kan ik ervoor zorgen dat ik alle kosten rondom de blog kan dekken en dus leuke content voor jullie kan blijven maken.

Check ook even deย Cookie-policyย en deย Privacyverklaring.