Ik zoek… jou?

Ik zoek… jou?

Zoals jullie misschien wel weten heb ik een blog. Ik schrijf over dingen die mij bezighouden, zoals kinderen, fit worden (wat nog niet echt lukt), uitjes, recepten en dingen waar je hopelijk vrolijk van wordt!

Wat ik mis zijn de verhalen van andere mensen… Het samenwerking wat ik altijd zo leuk vind, is er bij het schrijven van mijn blog bijna niet bij en dat vind ik jammer.

Wat ik zoek?

Dat is moeilijk te omschrijven….

Een gastblogger die een reeks blogs over een bepaald onderwerp wil schrijven vind ik leuk, maar ook iemand die een heel goed kan koken/bakken, of iemand die verhalen schrijft of dicht, of iemand die gewoon een heel leuk verhaal heeft… Een verhaal over de weg naar een zwangerschap, een bijzondere bevalling of keuzes die je leven hebben veranderd, dit en nog veel meer zijn allemaal mogelijkheden.

De avonturen van Pollie

Daarnaast ga ik verhalen schrijven over Pollie. Pollie gaat avonturen beleven en in de verhalen gaat het over bekende onderwerpen voor kinderen. Het worden korte verhalen die herkenbaar zijn voor kleine kinderen. Ze zijn bedoeld om voorgelezen te worden, maar kinderen kunnen ze ook zelf gaan lezen als ze dat kunnen. Het is echt een droom van mij om dit te doen, maar wat mij tegenhield is dat ik niet kan tekenen. Ik hoop dus iemand te vinden die het leuk vind om tekeningen bij de verhalen te maken. (Onderaan de pagina kan je lezen dat hier in eerste instantie alleen naamsvermelding tegenover staat en geen financiële vergoeding.)

Voel jij je aangesproken? Of ken je iemand die dit leuk vind? Attendeer diegene dan even en laat een reactie achter via onderstaande contactformulier.

Het eerste verhaal van Pollie staat ondertussen online, hij is hier te lezen.

Note: er staat geen financiële vergoeding tegenover, ik geef je de ruimte om je verhaal te delen. Mocht je een eigen website hebben, dan mag die uiteraard genoemd worden!
Ook bij de tekeningen staat er geen vergoeding tegenover, uiteraard vermeld ik je naam! Mochten we een giga goed team zijn en ooit de verhalen/boekje(s) gaan uitgeven/verkopen, dan gaan we natuurlijk wel naar een eerlijke verdeelsleutel kijken.