DIY

DIY Kerst decoratie, iedereen kan dat!

Zelf kerstdecoratie maken, ja dat lijkt me wel wat! Maar, ik ben niet zo goed in knutselen ๐Ÿ˜‰ . Ik vind het wel leuk om het huis gezellig te versieren en dat hebben we dan ook wel gedaan, maar of het allemaal DIY is? DIY Kerst decoratie hoeft helemaal niet moeilijk te zijn zag ik al, ik heb allemaal leuke dingen voor je verzameld!

DIY Kerst decoratie

Nou, ik ben zelf dus niet zo goed in knutselen. Ik heb altijd leuke ideeรซn in mijn, maar als ik ze dan uit moet voeren… Nee, dan kan je het net zo goed een kleuter laten doen ๐Ÿ˜‰ . Dankzij Pinterest heb ik wel leuke ideeรซn voor jullie verzameld!

DIY Kerst kinderen

Het is natuurlijk ook een hele mooie tijd lekker met de kinderen te knutselen! Ik ben er nog niet mee begonnen met Daan, want ik wil alle prikkels een beetje beperken, maar vanaf nu kan het wel! Het is nog maar een weekje immers. Hij is vooral dol op wc rollen en die heb ik dan ook flink opgespaard! Verder vindt hij kleurplaten ook leuk, dus maar even op zoek naar een paar kerst exemplaren.

Waar je ook hele leuke dingen mee kunt maken is met strijkkralen! Er zijn super veel leuke kerstpatronen te vinden voor kunstwerken van strijkkralen! Check ook eens mijn blog over een DIY Kerst Knutsel met strijkkralen.

Houd jij ook zo van Kerst decoraties? Zitten er ook leuke DIY decoraties tussen?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Bron uitgelichte afbeelding; Pexels


ย 

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.