DIY Kerst knutsel
DIY

DIY Kerst knutsel met strijkkralen!

Wat is er nu leuke dan zelf een DIY Kerst knutsel en kerstversieringen maken? Daan is nog niet zo van het knutselen, maar is tegenwoordig wel heel fanatiek met strijkkraaltjes. Het lukt nog niet altijd helemaal, maar wel leuk om hem er zo mee bezig te zien! Ik ging op zoek naar Kerst voorbeelden!

DIY Kerst knutsel

Wij zijn dus lekker met de strijkkraaltjes in de weer. Nu ben ik dol op Pinterest en vond daar dan ook een heleboel inspiratie. Hieronder kan je het bord terug vinden. Samen met Daan wilde ik een aantal figuren maken, maar hij was zo druk dat het telkens kapot ging. Ik heb nu dus niet zelf een voorbeeldje. Wel jammer, want ik wilde ze gezellig in de kamer hangen.

Strijkkralen

Toen ik klein was had ik al strijkkraaltjes. We maakten altijd super veel dingen en mijn moeder maar strijken. Ik dacht dat Daan er nu wel oud genoeg voor was, maar dat is nog niet zo. De kralen gaan dus even weer de kast in en ik hoop dat we volgend jaar er welke leuke versieringen mee kunnen maken!

Tijdens het schrijven van deze blog kwam ik er trouwens ook achter hoeveel soorten vormen en malletjes er van strijkkralen wel niet zijn! Ik kan me niet herinneren dat dit vroeger zo was, maar ik vind het leuk! Hieronder een aantal voorbeelden;

Bekijk hier alle toffe sets met strijkkralen!
De uitgelichte afbeelding, dat is de kerstbal die wij uiteindelijk nog hebben weten te maken. Ik zeg niets mis mee!

Maken jullie thuis ook Kerst knutsels? Wat vind je van dit idee?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


 

6 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.