herfst werkboek
Downloads

Herfst werkboek voor kleuters!

Herfst, herfst, wat heb je te koop? Ik vind de herfst een mooi seizoen… Nee de regen is niet altijd fijn, maar als ik alle veranderende kleuren zie in de natuur, kan ik daar echt van genieten! Het liefst zijn we dan ook buiten en doen we bijvoorbeeld een leuke herfst speurtocht, maar soms is het gewoon echt te nat buiten. Daan is de laatste tijd heel erg van het leren met letters en cijfers, dus ik maakte weer een leuk herfst werkboek!

Herfst werkboek

Een werkboek voor kleuters dus. Er zijn twee verschillende versies; een gratis boekje bestaande uit 12 pagina’s en een betaald boekje bestaande uit 29 pagina’s. Nu vraag je je vast af, waarom betalen? Zoals je misschien wel door hebt gaat er best veel werk in de werkboekjes zitten. De boekjes van rond de 10 pagina’s zijn gratis, omdat ik vind dat iedereen een werkboekje moet kunnen downloaden. De vakantieboeken van rond de 30 pagina’s zijn veel dikker en er zit dus vele malen meer werk in. Per werkboekje houd ik na aftrek van de kosten ongeveer 1 euro over. Dat is niet veel, maar genoeg om de kosten van de website te kunnen dekken, het is niet mijn doel om veel winst te maken met de werkboekjes, maar het is wel fijn als het kosten dekkend is.

Genoeg over geld! Door naar de boekjes!

Werkboekje voor kleuters

De werkboekjes zijn leuk voor kleuters of kinderen die net in groep 3 zijn gestart. Daan is van deze leeftijd, dus ik weet ongeveer wat hij kan en leuk vindt. Er komen nog meer werkboekjes en die zullen steeds voor zijn leeftijd zijn. De boekjes zijn leuk als extra werkjes thuis, maar vervangen natuurlijk geen schoollessen. Nu heb ik wel een paar jaar PABO gedaan (owh wat heb ik een spijt dat ik dat niet afgemaakt heb), maar ik ben natuurlijk geen leraar.

Afhankelijk van het boekje staan er puzzels is, werken met letters en woorden, vergelijken en natuurlijk ook cijfers en rekenen. Dit allemaal in het thema van de herfst. Via de onderstaande linkjes kan je de boekjes bekijken en zie je ook voorbeelden van de pagina’s.

Werkboek herfst (gratis)
Vakantieboek herfst (1,49)

Hoewel Daan liever geen school deed thuis tijdens de eerste lockdown, merk ik dat hij het nu super leuk vindt om met letters en cijfers bezig te zijn! Goed om te zien dat hij doet waar hij echt aan toe is.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.