Koningsdag Werkboek voor kleuters
Downloads

Koningsdag werkboek voor kleuters

Koningsdag, een dag om een feestje te vieren! Vaak is het rondom Koningsdag vakantie, tijd om activiteiten in het thema van Koningsdag te verzinnen dus! Sommige kleuters vinden het heel leuk om thuis ook werkjes te doen voor school. Lekker laten gaan denk ik dan en daarom maakte ik een Koningsdag werkboek voor kleuters! Daarnaast heb ik nog een leuke andere tip…

Die andere tip is een 7 kamp met oud Hollandse spelletjes. Super leuk om te doen en iedereen kan meedoen! Je kunt kiezen voor gewoon een gezellige 7 kamp, of je kunt met elkaar de strijd aangaan! Je kunt zelf een leuke 7 kamp verzinnen, maar ik heb er ook alvast één voor je gemaakt. De 7 kamp  is een gratis download en kan je via de onderstaande link gemakkelijk downloaden.

7 Kamp Oud Hollandse Spelletjes GRATIS Downloaden.

Het Koningsdag werkboek

Als je aan Koningsdag denkt, dan denk je natuurlijk aan oranje en de kleuren van de Nederlandse vlag! Of wat dacht je van prinsen, prinsessen, vlaggen en kronen? Tijdens het maken van dit werkboekje dacht ik daar ook en dus ontstond en er een leuk Koningsdag werkboek voor kleuters. Een thema dat eigenlijk ook niet mag ontbreken in de webshop natuurlijk! Ook dit keer zijn het weer verschillende opdrachten in de categorieën rekenen, taal en overige.

Dit gratis werkboekje is gemakkelijke te downloaden via deze link! Na het bestellen ontvang je hem direct in je mailbox, zodat je gelijk aan de slag kunt.

Werkboekje voor kleuters

De werkboekjes zijn leuk voor kleuters of kinderen die net in groep 3 zijn gestart. Daan is van deze leeftijd, dus ik weet ongeveer wat hij kan en leuk vindt. Er komen nog meer werkboekjes en die zullen steeds voor zijn leeftijd zijn. De boekjes zijn leuk als extra werkjes thuis, maar vervangen natuurlijk geen schoollessen. Nu heb ik wel een paar jaar PABO gedaan (owh wat heb ik een spijt dat ik dat niet afgemaakt heb), maar ik ben natuurlijk geen leraar.

Afhankelijk van het boekje staan er puzzels in, werken met letters en woorden, vergelijken en natuurlijk ook cijfers en rekenen. Dit allemaal in het thema van de winter. Via de onderstaande linkjes kan je de boekjes bekijken en zie je ook voorbeelden van de pagina’s.

Wordt je kleuter de Koning(in) van zijn eigen Koningsdag werkboek?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.