Sinterklaas Werkboek
Downloads

Sinterklaas Werkboek voor kleuters

Sinterklaasje Bonne Bonne Bonne… Ja hoor, daar is ie weer! Sinterklaas met zijn pieten… Zoals je eerst al kon lezen is Daan ineens helemaal van de werkboekjes maken. Hij heeft er plezier in, dus ik vind het helemaal goed. Themaยดs doen het natuurlijk altijd goed bij kinderen, dus speciaal voor de Sinterklaas periode maakte ik een Sinterklaas werkboek. Hij is trouwens gratis te downloaden!

Sinterklaas werkboek

Sinterklaas WerkboekHet Sinterklaas werkboek staat in het teken van Sinterklaas, verrassend hรฉ… Er staat opdrachten in waarin je moet zoeken, taal opdrachten en reken opdrachten. Het boekje bestaat uit 11 pagina’s, niet teveel, want de Sinterklaas periode is er natuurlijk niet om thuis flink te studeren. Nee, ik denk dat het leuk is voor de kinderen die thuis toch een beetje de uitdaging zoeken en dan is een thema boekjes natuurlijk wel heel erg leuk.

Via de link verderop in dit bericht kan je het werkboek Sinterklaas bekijken en zie je ook voorbeelden van de pagina’s.

Werkboekje voor kleuters

De werkboekjes zijn leuk voor kleuters of kinderen die net in groep 3 zijn gestart. Daan is van deze leeftijd, dus ik weet ongeveer wat hij kan en leuk vindt. Er komen nog meer werkboekjes en die zullen steeds voor zijn leeftijd zijn. De boekjes zijn leuk als extra werkjes thuis, maar vervangen natuurlijk geen schoollessen. Nu heb ik wel een paar jaar PABO gedaan (owh wat heb ik een spijt dat ik dat niet afgemaakt heb), maar ik ben natuurlijk geen leraar.

Afhankelijk van het boekje staan er puzzels is, werken met letters en woorden, vergelijken en natuurlijk ook cijfers en rekenen. Alle werkboekjes hebben een thema, wel zo leuk als je dingen aan het leren bent! Je kunt ze allemaal vinden in de webshop.

Hier vind je het Werkboek Sinterklaas (gratis)

Sinterklaas is een spannende tijd

Sinterklaas is hier thuis een hele spannende tijd! Andere jaren hadden we aardig wat struggles omtrent het schoentje zetten, maar dankzij de schoenzetkalender is dat nu gelukkig verleden tijd! Ook deze is gratis te downloaden, ik zeg zeker een aanrader! Normaliter haal ik schoencadeautjes bij de action, maar daar is het de laatste zo vreselijk druk en leeg dat ik de schoencadeautjes online heb besteld.

Hoewel Daan liever geen school deed thuis tijdens de eerste lockdown, merk ik dat hij het nu super leuk vindt om met letters en cijfers bezig te zijn! Goed om te zien dat hij doet waar hij echt aan toe is.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.