valentijn werkboek
Downloads

Valentijn werkboek voor kleuters

Een beetje liefde is natuurlijk altijd goed! Hoe oud je ook bent, liefde hebben we allemaal nodig. Ik maakte een valentijn werkboek voor kleuters. Daan vindt hartjes eigenlijk voor meisjes (geen idee waarom, dat was gewoon zo), maar waagde zich toch aan dit werkboekje! Het valentijn werkboek is gratis te bestellen via de webshop!

Valentijn werkboek

Valentijn is natuurlijk een super leuk thema om iets mee te doen! Een werkboek in het thema van valentijn mag dan ook eigenlijk niet ontbreken in de webshop! Boordevol hartjes, kusjes en natuurlijk bloemetjes! Ook dit keer zijn het weer verschillende opdrachten in de categorieën rekenen, taal en overige.

Dit gratis werkboekje is gemakkelijke te downloaden via deze link! Na het bestellen ontvang je hem direct in je mailbox, zodat je gelijk aan de slag kunt.

Werkboekje voor kleuters

De werkboekjes zijn leuk voor kleuters of kinderen die net in groep 3 zijn gestart. Daan is van deze leeftijd, dus ik weet ongeveer wat hij kan en leuk vindt. Er komen nog meer werkboekjes en die zullen steeds voor zijn leeftijd zijn. De boekjes zijn leuk als extra werkjes thuis, maar vervangen natuurlijk geen schoollessen. Nu heb ik wel een paar jaar PABO gedaan (owh wat heb ik een spijt dat ik dat niet afgemaakt heb), maar ik ben natuurlijk geen leraar.

Afhankelijk van het boekje staan er puzzels is, werken met letters en woorden, vergelijken en natuurlijk ook cijfers en rekenen. Dit allemaal in het thema van de winter. Via de onderstaande linkjes kan je de boekjes bekijken en zie je ook voorbeelden van de pagina’s.

Werkboek valentijn (gratis)

Leren met de liefde, hoe liefdevol wil je het maken?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Bron (uitgelichte) afbeelding(en); Aleksana (Pexels)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.