winter werkboek
Downloads

Winter werkboek voor kleuters!

Brrr, het is weer winter! Nu heb ik op zich geen hekel aan de winter, maar als het dan koud is, dan is het natuurlijk ook wel leuk als er sneeuw en ijs is! Dat is ook echt waar de kleuter hier in huis op wacht, op sneeuw! Hij is dol op de winter zegt hij, dus hij wilde een werkboekje in het thema van de winter. Nou, dat kan natuurlijk! Het winter werkboek voor kleuters staat nu online in de webshop!

Winter werkboek

Een nieuw seizoen, dus tijd voor een nieuw werkboekje! Dit keer helemaal in het thema van de winter… De winter staat natuurlijk voor sneeuw, ijs en lekker schaatsen! Nu hebben we natuurlijk niet ieder jaar het geluk dat dit mogelijk is, maar het hoort natuurlijk wel bij het beeld van de winter! Er staan weer leuke taal en reken opdrachten in en een sudoku!

Dit gratis werkboekje is gemakkelijke te downloaden via deze link! Na het bestellen ontvang je hem direct in je mailbox, zodat je gelijk aan de slag kunt.

Werkboekje voor kleuters

De werkboekjes zijn leuk voor kleuters of kinderen die net in groep 3 zijn gestart. Daan is van deze leeftijd, dus ik weet ongeveer wat hij kan en leuk vindt. Er komen nog meer werkboekjes en die zullen steeds voor zijn leeftijd zijn. De boekjes zijn leuk als extra werkjes thuis, maar vervangen natuurlijk geen schoollessen. Nu heb ik wel een paar jaar PABO gedaan (owh wat heb ik een spijt dat ik dat niet afgemaakt heb), maar ik ben natuurlijk geen leraar.

Afhankelijk van het boekje staan er puzzels is, werken met letters en woorden, vergelijken en natuurlijk ook cijfers en rekenen. Dit allemaal in het thema van de winter. Via de onderstaande linkjes kan je de boekjes bekijken en zie je ook voorbeelden van de pagina’s.

Werkboek winter (gratis)

Spelenderwijs leren is toch het leukste! Daan is helemaal gek op de winter, dus dit werkboekje viel zeker in de smaak!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.