Een dagje negenmaandenbeurs.

Huishoudbeurs

Ieder jaar is het eind februari weer zover, de negenmaandenbeurs! Ik ben er een aantal keren geweest en ik vond het heerlijk. Sinds de geboorte van Daan heb ik het helaas elke keer moeten skippen, maar dit jaar wil ik eigenlijk wel heel graag weer heen!

Wanneer en waar?

Dit jaar is de negenmaandenbeurs van woensdag 21 februari tot en met zondag 25 februari in de RAI in Amsterdam. De openingstijden zijn dagelijks van 11.00 uur tot 18.00 uur en op donderdag 22 februari en vrijdag 23 februari van 11.00 uur tot 22.00 uur.

Mijn ervaringen

Het is druk op de beurs, maar je kunt er ook heel veel leuke dingen bekijken en er zijn leuke acties. Er is voor iedereen wel iets wat hij leuk vindt. De eerste keer had ik een hekel aan al die trolley’s, maar ik had wel door dat die dingen super makkelijk zijn, dus de tweede keer ging die trolley ook mooi mee 😉 Als je maar een beetje uitkijkt waar je loopt dan is het prima te doen.

[bol_product_links block_id=”bol_5a38d0bd263b4_selected-products” products=”9200000075444712″ name=”boodschappenwagen” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Wij zijn een keer alleen ‘s avonds heen geweest. Dan is het een stuk rustiger en wij hadden genoeg tijd om alles te zien en kopen wat we wilden. Nu weten veel van jullie wel dat ik in Veendam (Groningen) woon, dus ben ik gewoon even heen en weer gereden?

Hoteldeal.nl - Altijd de beste deals! Nee, dat hebben we niet gedaan. We hebben een hotel gezocht in de buurt van Amsterdam. Daar zijn we in de loop van de ochtend rustig naar toe gereden. We konden even lekker relaxen om vervolgens met de bus/trein richting de Rai te gaan. Toen we klaar waren zijn we weer terug naar het hotel gegaan en zijn we lekker in ons bedje geploft. De volgende ochtend hebben we genoten van een heerlijk ontbijtje en zijn daarna weer rustig richting huis gegaan. Ik vond het ideaal, geen gedoe met treinen of parkeren en alles lekker rustig aan doen!

Voorverkoop

Bron: Negenmaandenbeurs

De kaarten voor de negenmaandenbeurs zijn nu al in de voorverkoop verkrijgbaar. Ze kosten dan € 15,95 per stuk en voor € 3,50 kan je ook de leuke Dikkie Dik shopper reserveren! Na de voorverkoop periode kosten de kaarten € 19,50 per stuk. Voor een avondkaart betaal je € 11,50. Met deze toegangskaarten heb je ook toegang tot de huishoudbeurs, daar kon je vorige week over lezen 🙂

Koop hier je kaartjes;

Ga jij een bezoekje brengen aan de negenmaandenbeurs?

Ik kwam ook nog een leuke win actie tegen, waarmee je na het invullen van je gegevens, gratis toegangskaarten voor de huishoudbeurs of de nieuwste iPhone 8 t.w.v. €797,- kunt winnen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.