Fashion

Badmode 2022, zeker niet te missen in deze prachtige zomer!

Wat een prachtige zomer hebben we dit jaar hè! Ik kan daar zeker van genieten! Fijne badmode mag dan ook zeker niet ontbreken deze zomer, al voel ik mij soms wel onzeker in badmode. Gelukkig staat de Badmode 2022 bij veel verschillende lichamen, zo vind ik het bijvoorbeeld heel fijn om een jurkje of rokje over mijn badkleding te dragen. Ook dat kan natuurlijk gewoon, lekker dat dragen waar je je prettig in voelt.

Dat dragen waar je je prettig in voelt inderdaad en niet dat wat anderen van je verwachten, dat is denk ik belangrijk om te onthouden. Persoonlijk vind ik het fijn om mijn bikini, tankini en badpak een beetje af te wisselen. Wat ik aantrek ligt een beetje aan de plek waar we heen gaan en hoe ik mij op dat moment voel! Deze zomer koos ik, mede door de hoge temperaturen, vaker voor een leuke bikini set met een luchtig jurkje erover. Ideaal in deze prachtige zomer!

Badmode 2022

Ik vind het leuk om te zien dat de badmode steeds diverser wordt, dat zie ik ook als ik om mij heen kijk. Leuke badpakken, toffe bikini’s of misschien een leuke tankini. Naar mijn idee dragen ook steeds meer mensen een leuk jurkje of rokje over de badkleding, zo is het niet alleen functioneel, maar ziet het er ook super leuk uit!

Team badpak!

Persoonlijk trok ik eigenlijk altijd een badpak aan. Meestal een sportief exemplaar, maar dat komt denk ik ook doordat ik altijd fanatiek gezwommen en aan waterpolo gedaan heb. Ik had altijd een hele rits aan sport badpakken. Wat ik niet had was een mooi en elegant badpak, één die niet alles plat drukt, maar één die juist de pluspunten benadrukt! Tegenwoordig vind ik het wel fijner als het allemaal wat gemakkelijker en mooier zit.

Badpak dames

Geen badpak meer dat alles verhult dus, maar een badpak dat ook mooi is om te zien! Het leuke is dat een badpak voor dames er in allerlei verschillende vormen is. Heb je liever dat een model hoog of juist laag uitgesneden is? Ga je voor voorgevormde cups in je badpak, of vind je dat juist minder belangrijk. Ook als je kijkt naar de rug van badpakken heb je een enorme keuze. Maak je hem vast met een knoop in de nek, zitten er kleine dunne touwtjes aan die je gewoon over je schouder doet of ga je voor een mooie sluiting op de rug?

Team bikini?

Tot een aantal jaar geleden droeg ik geen bikini’s, omdat ik dacht dat dat niet kon met mijn postuur. Tegenwoordig denk ik daar anders over! Ik trek aan waar ik mij prettig in voel. Soms is het wel lastig om het juiste bikini broekje bij de juiste bikini top te vinden, maar ondertussen heb ik aardig door waar ik naar moet kijken. Zo draag ik graag een hoger broekje die niet te hoog uitgesneden is en een voorgevormde bikini top die voorgevormd is en beugels heeft. Op deze manier voel ik mij prettig en wordt alles ook goed ondersteund.

Doe wat goed voelt…

Moraal van het verhaal? Trek vooral lekker aan waar jij je goed bij voelt en denk niet teveel aan wat andere vinden. Mensen vinden altijd wel ergens iets van en zijn dat vaak na tien minuten ook alweer vergeten. Als iets goed past en comfortabel zit, dan voel je je er vaak ook heel erg fijn in.

Kies voor de juiste maten

Hierboven schreef ik al dat iets lekker moet zitten, dan voel je je er vaak ook goed in. Door veel te passen kwam ik erachter wat bij mij lekker zit. Waar ik wel de fout in ging was bij mijn cupmaat, maar als ik artikelen over cupmaten lees, dan merk ik dat ik daar gelukkig niet de enige in ben. 80% van de vrouwen draagt de verkeerde cupmaat, geldt dat ook voor jou? Check het direct even; cupmaat berekenen (het is niet moeilijk, het duurt niet lang en je weet direct of jij altijd voor de juiste maat kiest), ik ben benieuwd!

Badmode 2022, wat heb jij deze zomer graag gedragen?

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Bron (uitgelichte) afbeelding(en); Ksenia Chernaya Pexels (Gratis stockfoto – Canva)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.