een persoonlijk sieraad
Fashion

Cadeautip! Doe eens een persoonlijk sieraad cadeau!

Heb jij een beetje last van cadeaustress? Geen zorgen, want ik heb een hele leuke tip voor jou. Doe een persoonlijk sieraad cadeau! Dit kan je zowel aan een man als een vrouw geven, maar ook voor kinderen zijn er prachtige sieraden. Het is natuurlijk een ideale tip voor de feestdagen, want sieraden passen gewoon heel goed bij de feeststemming. Als kerstcadeau sieraden geven is heel erg mooi, ze kunnen ook direct gedragen worden.

Een gegraveerd sieraad is uiteraard een heel persoonlijk cadeau, maar dat is juist zo leuk. De ontvanger onthoudt waarschijnlijk wanneer en van wie hij/zij het sieraad kreeg. Een mooie herinnering dus! Je kunt een gepersonaliseerd sieraad natuurlijk ook geven buiten de feestdagen om! Denk aan een jubileum, een behaalde mijlpaal, een verjaardag of iedere andere gebeurtenis die als belangrijk voelt en waar je een mooie herinnering van wilt.

Een persoonlijk sieraad

Bij een persoonlijk sieraad denk ik aan een sieraad dat gepersonaliseerd is. Je kunt bijvoorbeeld een armband graveren, iets met initialen doen of iets met een datum. Naast een armband kan je ook kiezen voor een ring of een mooie ketting. Ik mocht een prachtige ketting uitkiezen, de “ketting met naam Intertwined” . Zoals je ziet wordt hij in een mooi doosje geleverd, waardoor het extra leuk wordt om weg te geven!

een persoonlijk sieraad

Ketting met naam Intertwined

De “ketting met naam Intertwined” is zoals je op de foto’s kunt zien een hele mooie ketting. De betekenis voor mij achter deze ketting? De drie ringen zijn met elkaar verbonden, net als ons gezin dat is. Op iedere ring staat een naam van één van ons gegraveerd. Mijn persoonlijke sieraad staat in dit geval dus symbool voor ons gezin. Hoe mooi is dat om altijd bij je te dragen?

een persoonlijk sieraad

Feestdagen cadeau, kies eens voor sieraden

Ik koos dus voor een persoonlijk sieraad, maar ook als je dat niet leuk vindt is er een ruime keuze in andere sieraden. En een persoonlijk sieraad is natuurlijk niet alleen leuk voor iemand anders als cadeautjes, maar ook voor jezelf! Leuk dus om weg te geven tijdens speciale gebeurtenissen, maar ook leuk om aan jezelf cadeau te doen als mooie herinnering aan een bijzondere gebeurtenis.

Je kunt een sieraad naar wens samen stellen en deze wordt dan binnen 1-2 werkdagen (Nederland) gratis thuisbezorgd. Je hoeft er niet voor thuis te blijven, dus je hoeft niet bang te zijn dat je net de postbezorger mist. Daarnaast ontvang je de sieraden in een mooi doosje, waardoor je direct een prachtige geschenkverpakking hebt.

Inspiratie nodig?

Eerder mocht ik ook al een prachtig sieraad uitzoeken, destijds koos ik voor de “Letterketting Cubes“. Ik heb hem altijd met veel trots en plezier gedragen, want hij had een hele speciale betekening voor mij! Ik ontving hem op een moment dat ik soms het gevoel had om er alleen voor te staan. Geheel onterecht, want uiteraard staan mijn twee mannen altijd voor mij klaar! Daar herinnerde de ketting mij altijd aan op “eenzame” momenten. Nu kan ik hem dus afwisselen met mijn nieuwe ketting, die net iets langer is, wat ik ook wel heel fijn vind.

Letterketting Cubes, een prachtige gepersonaliseerde ketting!

Over KAYA sieraden

“Dan kan iedereen zien dat we bij elkaar horen”

Dankzij bovenstaande uitspraak van Tanja Rakhou (KAYA Sieraden) haar 5-jarige dochter Kaya werd ze op het idee gebracht om een eigen sieraden webshop te starten. Kaya wilde namelijk graag samen met haar moeder een matching sieraden setje dragen. Die was nergens te vinden, dus is ze zelf maar gaan ontwerpen! De webshop, gespecialiseerd in sieraden voor mama & haar mini-me, ging snel daarna live.

Het KAYA assortiment

Inmiddels vind je bij KAYA Sieraden meer dan alleen mama-dochter sieraden. Samen met een team creëert Tanja unieke & persoonlijke sieraden met ieder een eigen verhaal. Zo kun jij betekenisvolle momenten altijd met je meedragen.

Little things mean a lot
“Het is als een tastbaar aandenken voor een bijzondere gebeurtenis”
Kaya sieraden

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Rainbow High: Fantastic Fashion-poppen met kleurrijke en speelse catwalkoutfits
MGA Entertainment laat de nieuwe Rainbow High: Fantastic Fashion-poppen schitteren in de winkelschappen! De poppen zijn nu verkrijgbaar en worden geleverd met een catwalkoutfit om de show te stelen, een complete casual outfit, accessoires en een schetsboek, waarin te zien is hoe de personages hun eigen jurken hebben geschetst. Gerelateerd
Boekbericht Stinkhond terug in de tijd
Stinkhond terug in de tijd is het nieuwste verhaal uit de boekenserie van “Stinkhond”. Zoals we wel van Stinkhond gewend zijn is het weer een supergrappig verhaal om voor te lezen of om zelf te lezen! Deze keer geen recensie, maar dit leuke boek wilde ik jullie niet onthouden! Daarom heb ik er een kort boekbericht van gemaakt. Gerelateerd
Boekbericht Gouden Penseel voor Djenné Fila!
Een kleine geschiedenis van de mens door dierenogen, geïllustreerd door Djenné Fila, is bekroond met het Gouden Penseel 2023. Djenné Fila werd overvallen bij het opbouwen van een expositie over haar werk in Arnhem. De winnaars zijn bekendgemaakt in aanloop naar de Kinderboekenweek, die op woensdag 4 oktober start. De prijzen worden uitgereikt op het Kinderboekenbal. Gerelateerd
Nours Geheime Bibliotheek
Nours geheime bibliotheek is een boek over een wel heel bijzondere bibliotheek. Nours geheime bibliotheek is namelijk een bibliotheek in oorlogsgebied. Dit boek is gebaseerd op ware gebeurtenissen en geeft je een kijkje in het dagelijks leven tijdens oorlog. Helaas actueel, want nog dagelijks hebben mensen en dus ook kinderen hiermee te maken. In dit artikel vertel ik je meer over dit boek! Gerelateerd
Leren kan zoveel leuker met slim speelgoed!
Kids van nu zijn leergierig en die eigenschap levert ze spelenderwijs een ongelooflijke berg kennis en vaardigheden op. VTech haakt daar al jaren op in. Leren lezen? Dat doen kinderen op school, maar nu ook op elke andere locatie! Dit najaar zijn het de Alfabet Touch Tablet en de Game & Leer Laptop die hierbij een handje helpen! Gerelateerd

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.