een persoonlijk sieraad
Fashion

Cadeautip! Doe eens een persoonlijk sieraad cadeau!

Heb jij een beetje last van cadeaustress? Geen zorgen, want ik heb een hele leuke tip voor jou. Doe een persoonlijk sieraad cadeau! Dit kan je zowel aan een man als een vrouw geven, maar ook voor kinderen zijn er prachtige sieraden. Het is natuurlijk een ideale tip voor de feestdagen, want sieraden passen gewoon heel goed bij de feeststemming. Als kerstcadeau sieraden geven is heel erg mooi, ze kunnen ook direct gedragen worden.

Een gegraveerd sieraad is uiteraard een heel persoonlijk cadeau, maar dat is juist zo leuk. De ontvanger onthoudt waarschijnlijk wanneer en van wie hij/zij het sieraad kreeg. Een mooie herinnering dus! Je kunt een gepersonaliseerd sieraad natuurlijk ook geven buiten de feestdagen om! Denk aan een jubileum, een behaalde mijlpaal, een verjaardag of iedere andere gebeurtenis die als belangrijk voelt en waar je een mooie herinnering van wilt.

Een persoonlijk sieraad

Bij een persoonlijk sieraad denk ik aan een sieraad dat gepersonaliseerd is. Je kunt bijvoorbeeld een armband graveren, iets met initialen doen of iets met een datum. Naast een armband kan je ook kiezen voor een ring of een mooie ketting. Ik mocht een prachtige ketting uitkiezen, de “ketting met naam Intertwined” . Zoals je ziet wordt hij in een mooi doosje geleverd, waardoor het extra leuk wordt om weg te geven!

een persoonlijk sieraad

Ketting met naam Intertwined

De “ketting met naam Intertwined” is zoals je op de foto’s kunt zien een hele mooie ketting. De betekenis voor mij achter deze ketting? De drie ringen zijn met elkaar verbonden, net als ons gezin dat is. Op iedere ring staat een naam van één van ons gegraveerd. Mijn persoonlijke sieraad staat in dit geval dus symbool voor ons gezin. Hoe mooi is dat om altijd bij je te dragen?

een persoonlijk sieraad

Feestdagen cadeau, kies eens voor sieraden

Ik koos dus voor een persoonlijk sieraad, maar ook als je dat niet leuk vindt is er een ruime keuze in andere sieraden. En een persoonlijk sieraad is natuurlijk niet alleen leuk voor iemand anders als cadeautjes, maar ook voor jezelf! Leuk dus om weg te geven tijdens speciale gebeurtenissen, maar ook leuk om aan jezelf cadeau te doen als mooie herinnering aan een bijzondere gebeurtenis.

Je kunt een sieraad naar wens samen stellen en deze wordt dan binnen 1-2 werkdagen (Nederland) gratis thuisbezorgd. Je hoeft er niet voor thuis te blijven, dus je hoeft niet bang te zijn dat je net de postbezorger mist. Daarnaast ontvang je de sieraden in een mooi doosje, waardoor je direct een prachtige geschenkverpakking hebt.

Inspiratie nodig?

Eerder mocht ik ook al een prachtig sieraad uitzoeken, destijds koos ik voor de “Letterketting Cubes“. Ik heb hem altijd met veel trots en plezier gedragen, want hij had een hele speciale betekening voor mij! Ik ontving hem op een moment dat ik soms het gevoel had om er alleen voor te staan. Geheel onterecht, want uiteraard staan mijn twee mannen altijd voor mij klaar! Daar herinnerde de ketting mij altijd aan op “eenzame” momenten. Nu kan ik hem dus afwisselen met mijn nieuwe ketting, die net iets langer is, wat ik ook wel heel fijn vind.

Letterketting Cubes, een prachtige gepersonaliseerde ketting!

Over KAYA sieraden

“Dan kan iedereen zien dat we bij elkaar horen”

Dankzij bovenstaande uitspraak van Tanja Rakhou (KAYA Sieraden) haar 5-jarige dochter Kaya werd ze op het idee gebracht om een eigen sieraden webshop te starten. Kaya wilde namelijk graag samen met haar moeder een matching sieraden setje dragen. Die was nergens te vinden, dus is ze zelf maar gaan ontwerpen! De webshop, gespecialiseerd in sieraden voor mama & haar mini-me, ging snel daarna live.

Het KAYA assortiment

Inmiddels vind je bij KAYA Sieraden meer dan alleen mama-dochter sieraden. Samen met een team creëert Tanja unieke & persoonlijke sieraden met ieder een eigen verhaal. Zo kun jij betekenisvolle momenten altijd met je meedragen.

Little things mean a lot
“Het is als een tastbaar aandenken voor een bijzondere gebeurtenis”
Kaya sieraden

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Toy^2 Track Connectors Slopes
Duurzamer spelen kan door klassiek speelgoed met elkaar te combineren. Eerder schreef ik al over de Toy^2 Track Connectors, waarmee je je houten spoor met Duplo kan combineren! Beide soorten speelgoed waren hier in een doos op zolder beland, maar de track connectors maakten dat Daan er weer graag mee speelde. Een nieuw onderdeel van het Toy^2 speelgoed zijn de Slopes, waar wij een setje van kregen. Wederom werd het “oude” speelgoed weer aantrekkelijk om mee te spelen. Gerelateerd
Verder Lezen
Dodo bordspel
Wij spelen graag samen spelletjes! Het Dodo bordspel is dan ook een super leuke aanvulling op onze bestaande collectie spellen. In dit artikel ga ik je meer vertellen over dit leuke bordspel. Het is niet zomaar een bordspelletje, het is een coöperatief spel en dat betekent dat je goed samen moet werken om het ei van de Dodo te redden! Gerelateerd
Verder Lezen
Een boekhoudprogramma gebruiken of niet
Soms twijfel ik ontzettend! Waarover? Over de administratie van mijn bedrijf… Moet ik een boekhoudprogramma gebruiken, of lukt het weer om alles zelf te doen? Het is misschien een vraag waar veel kleine ondernemers mee zitten. De hulp van een boekhouder of boekhoudprogramma kan heel fijn zijn, maar daar zijn natuurlijk ook kosten aan verbonden. In dit artikel neem ik je mee in mijn twijfels en overwegingen. Gerelateerd
Verder Lezen
De VTech Marble Rush Super Action Set!
Trends in speelgoed komen en gaan. Maar sommige trends zijn gewoon te goed om af te schrijven. Het beste voorbeeld dat ik kan bedenken? Dat zijn absoluut de knikkers! Waar opa’s en oma’s in hun jonge jaren eindeloos met knikkers speelden, doen (klein)kinderen dat vandaag nog steeds. Wel in een 2.0-versie. Een kuiltje in ‘t zand is leuke nostalgie, knikkerbanen van Marble Rush zijn de hit van nu! Gerelateerd
Verder Lezen
Stinkhond in de sneeuw
Kenden jullie de boekenserie van Stinkhond al? Wij ontvingen het boek “Stinkhond in de sneeuw” en deze boekenserie is helemaal nieuw voor ons. Hoe zou het boek zijn? Daan is helemaal van het zelf lezen en dus duurde het even voordat het boek uit was, maar wat ben ik super trots op hem dat hij het zelf kon lezen! Natuurlijk met een beetje hulp, maar ik vond het zelf ook heel erg leuk om dit boek samen te lezen. Gerelateerd
Verder Lezen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.