Fashion

Een warme trui in plaats van de kachel omhoog?!

Brrr, wat is het de laatste tijd vreselijk koud! Wij hebben het thuis niet snel koud, maar ik merk nu toch echt wel dat de kachel aan moet. Was die nog niet aan dan? Nee, onze kachel is maar zelden aan! Hij staat altijd op 18 graden en daarmee is het over het algemeen warm genoeg in huis. Nu is Daan natuurlijk niet naar school en ik werk thuis, dus dan is het wel fijn als het een beetje aangenaam is in huis. Maar, eerst een warme trui aan en dan pas de kachel omhoog!

Het is niet dat de kachel niet aan mag, maar het is gewoon jammer om hem heel hoog te zetten. We hebben een oud jaren 30 huis, waaraan nog het nodige moet gebeuren om hem goed te isoleren. Je kunt er dus niet tegen stoken, dan kan je net zo goed zo je geld in de hens zetten… Bij ons thuis wordt er dus eerst een warme trui aan gedaan, voordat de kachel echt hoger gezet wordt!

Een warme trui

In plaats van de kachel omhoog, dus eerst een warme trui aan. Over het algemeen is dat in huis een lekker dik vest, maar als je weg gaat is een mooie trui natuurlijk ook wel heel fijn! Ik neem je in dit artikel mee in de keuzes die wij maken op het gebied van een warme trui!

Daan zijn garderobe

Over het algemeen kies ik Daan zijn kleding uit. Veel truien komen van de Wibra, ze zijn lekker warm en de vorm blijft ook goed! Daarnaast hebben ze gewoon hele toffe jongenskleding! Voor naar school heeft hij dus een aantal nette truien, die niet te duur zijn, want hoe snel hij er niet uit groeit of dat het kapot gaat. Thuis loopt hij graag in een joggingpak, maar nog liever in een onesie! Ik kan hem geen ongelijk geven, het zit heerlijk en is ook lekker warm.

Een warme trui voor de man des huizes

Mijn man is eigenlijk heel gemakkelijk met kleding. Ik ken zijn smaak en weet ook hoeveel geld hij aan zijn kleding uit wil geven! Over het algemeen durf ik dus prima een heren trui voor hem te bestellen. Nu moet ik wel zeggen dat zijn smaak tegenwoordig wat veranderd, het word allemaal wat degelijker… Dat krijg je hè als je ouder wordt.

Hij klaagde er al een tijdje over dat hij geen lekker vest had, dus toen ik een mooie trui voor hem uit mocht zoeken was de keuze dan ook snel gemaakt. Een tof vest van Lacoste! Omdat hij al veel truien met een capuchon heeft, heb ik deze keer voor één zonder capuchon gekozen. Zelf vond hij een Lacoste trui ook wel heel erg mooi, dat is ook wel zo, maar aangezien hij een vest nodig had is het dus een vest geworden!

Wat ik trouwens ook wel mooi vind is een mooi overhemd met daar overheen een vestje, maar dat zie ik mijn man de eerste tijd echt nog niet dragen als ik eerlijk ben…

En hoe zit dat met mijn eigen warme truien?

Nou… maak je maar geen zorgen hoor! Mijn kast puilt uit van de kleding… Ik heb niet één bepaalde stijl qua kleding, maar wat ik wel graag draag is jasjes en blazers. Echt een warme trui heb ik dan ook niet. Wel heb ik fleece vesten, maar die draag ik eigenlijk alleen in huis of op de camping. Als ik thuis ben vind ik het trouwens ook heerlijk om onder een dekentje op de bank te zitten! Hoef ik ook direct geen extra trui meer aan te trekken.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Bron (uitgelichte) afbeelding(en); Hemd voor Hem

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.