Foute Kerstoutfit
Fashion

Foute Kerstoutfit! Voor een vrolijke Kerst…

Een foute kerstoufit? Kom maar door met die foute kersttrui! Hoewel ik persoonlijk echt van de glitter en glamour houd tijdens de feestdagen, vind ik het ook heerlijk om in mijn foute kersttrui te relaxen! Toch zou ik niet zomaar een foute kerstoutfit aantrekken als we de deur uitgaan, nee dan ga ik toch liever voor netjes! Of het moet al een foute kerstparty zijn natuurlijk, maar die verwacht ik niet dit jaar…

Een foute kerstoutfit, hot or not?

Wat mij betreft is een foute kerstoutfit hot! Zeker als ik kijk naar de foute kersttruien, ik vind het wel leuk om al die verschillende versies te zien! Voor kinderen is een foute kersttrui ook helemaal leuk natuurlijk. Rond de Kerstdagen is het over het algemeen toch wat frisser buiten, dus een warme trui is dan geen overbodige luxe! Wij hebben alle drie een foute kersttrui! Menno en ik hebben allebei een rode trui met een rendier met een rode neus en Daan heeft een groene. Voor Daan is het ieder jaar weer even kijken of de trui nog past. Gelukkig zijn de foute kersttruien tegenwoordig helemaal niet meer zo duur, dat maakt het ook nog leuk om een keer een nieuwe aan te schaffen!

Shoppen!

Ieder jaar kan je in steeds meer winkels je foute kerstoutfit scoren. Met name de foute kersttruien vliegen je om de oren, voor jong&oud, klein&groot en dik&dun! De prijskaartjes die aan de truien hangen verschillen wel, het is maar net wat de gek ervoor geeft zeggen ze dan toch? Naast een foute kersttrui kan je natuurlijk ook kiezen voor foute kerst sokken, een foute kerst stropdas en dit jaar stiekem ook wel een foute kerst mondkapje. Voor het mondkapje zou ik persoonlijk bij Aliexpress kijken, al vrees ik dat je hem dan niet meer op tijd in huis hebt.

Bij de HEMA hebben ze hele toffe Kerstonesies, maar ook foute kerst ondergoed en sokken. Eerlijk gezegd lijkt zo’n onesie mij echt heerlijk zetten! Wij hebben al een keer een dierenonesie gekregen, die ook echt wel chill zitten op een rustige zondag! Wil je echt uitpakken, dan kan je natuurlijk ook nog voor een foute kerst colbert gaan, een kerstjurkje met een all-over print of een hele verkleedset!

Er zijn echt heel veel winkel waar je je foute kerstoutfit kunt scoren, teveel om op te noemen! Dus kijk vooral lekker om je heen als je naar een winkel gaat en anders kan je ook nog altijd rustig online shoppen! Wij houden het dit jaar gewoon bij de foute kersttrui.

Pak jij wel eens uit met een hele foute kerstoutfit? Als wel, dan ben ik natuurlijk wel heel benieuwd wat voor outfit…


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.