Fashion

De reden waarom Happy Socks zo populair zijn?

Happy Socks, we kennen ze ondertussen allemaal wel denk ik! Wij hebben ze ook in huis, maar meestal worden ze ingepikt door mijn man… Beetje jammer! Ze natuurlijk ook wel heel erg leuk… In dit artikel vertel ik je waarom ik het idee achter Happy Socks zo leuk vindt!

Happy Socks

Mensen die maffe sokken dragen zijn succesvol en creatief!
Volgens HemdVoorHem

Sinds de Happy Socks bestaan, worden ze gedragen door zowel bekende mensen over de hele wereld! De wereld lijkt wel in de ban te zijn van de Happy Socks! En dat is eigenlijk niet zo gek, want wees nou eens eerlijk, je wordt er toch ook vrolijk van als je er naar kijkt?

En juist die vrolijkheid maakt de sokken zo populair. Want hoe vaak hoor jij met witte sportsokken: “hé wat een leuke meloenen!”. Ik heb het nog nooit gehoord. Oké, nu draag ik ook geen witte sportsokken, maar wel gewone zwarte. Het gaat om het idee hé! Deze kleurrijke sokken zorgen voor een leuke interactie. Daarnaast zijn ze gewoon leuk als variatie op je saaie éénkleurige sokken. En zit je in een saaie wachtkamer, dan kan je er altijd nog in gooien: hé, wat een leuke “eendjes” (vul maar in wat je op de sokken ziet) op je sokken! Je kunt natuurlijk ook gewoon je zwarte sokken dragen, maar als je een beetje aanspraak wilt, dan zou ik zeker voor een paar Happy Socks gaan!

Ik heb ze ook! Al ben ik wel heel eerlijk dat ik er nooit de volle prijs voor betaal. Ik koop ze altijd in de actie of krijg ze, maar ik kan de klok er op gelijk zetten dat manlief ze inpikt. Zelfs toen ik een keer een paar met eenhoorns had, had hij ze aangetrokken! Ja, ik moest wel lachen, dus het doel van de sokken was bereikt. Nu ben ik ook heel eerlijk, mijn man is een stuk socialer dan mij, maar ik vind ze gewoon leuk om aan te trekken en zelf naar te kijken!

Wat een sok al niet kan doen en teweeg brengen, blijkt uit diverse onderzoeken die beargumenteren dat het dragen van gekke, kleurrijke sokken staat voor mensen die succesvol zijn. En niet alleen dat. Die maffe sokken zeggen heel veel over de drager ervan. Laten we beginnen met de claim op het dragen van maffe sokken. Mannen en vrouwen die gekke, kleurrijke sokken dragen zijn onafhankelijk, succesvol, interessant, baanbrekender en creatiever. Althans dat beweren experts. Denk bij dit soort sokken aan maffe dierenpatronen, bolletjes, streepjes, gifgroen, neonroze. Het maakt niet uit hoe gek, als je ze maar overtuigend draagt! Volgens HemdVoorHem

Draag jij wel eens Happy Socks?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Bron afbeelding(en): HemdvoorHem


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.