Fashion

Kinderkleding zomer 2019 ; onze favorieten!

Vorig jaar had ik een leuke zomer garderobe voor Daan. Stiekem met de hoop dat hij het dit jaar ook nog aan kon. Maar helaas! Meer dan de helft is alweer te klein geworden en dus moet de kast weer aangevuld worden. Ik heb niet รฉรฉn favoriete winkel, maar wel wat favoriete merken! Al moet ik zeggen dat er van alles in Daan zijn kast ligt! Benieuwd naar onze nieuwste aanwinsten qua kinderkleding zomer 2019?

Zomer garderobe 2019

Vervelend hoor als je moet shoppen! Daan is eigenlijk best verwend, want die heeft een kledingkast waar je u tegen zegt! Maar goed, een groot deel was nu echt te klein en ging naar zijn neefje en het andere deel gaat naar Afrika. Verkopen doe ik al lang niet meer. Het kost me veel te veel tijd en mensen willen voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. Nee, dan maak ik liever mijn neefje en de kinderen in Afrika er blij mee!

Merk kleding

Ik ben niet iemand die per se merk kleding in de kast wil hebben. Wel vind ik dat de merkkleding over het algemeen beter qua kwaliteit is en langer mee gaat. Dat is wel heel fijn nu Daan wat langer dezelfde maat gaat dragen. Maar dan nog wil ik er niet teveel geld aan uit geven. Hij speelt lekker buiten en geregeld zijn de kleren zo vies dat ik ze niet meer schoon krijg. Een goed alternatief is dan shoppen in de sale! Wat maakt mij het uit dat het om een oudere collectie gaat.

B.Nosy

B.Nosy vind ik persoonlijk een heel gaaf kledingmerk. De kleding is van goede kwaliteit en de kleding is niet te duur. Al moet ik zetten dat ik het leuker vind als er opruiming van is ๐Ÿ˜‰ . We hebben twee super gave setjes besteld, die ook met elkaar te combineren zijn. De shirts zijn vrij neutraal en de broekjes hebben een leuke vrolijke print.

B.NOSY

Het eerste setje bestaat uit een donker blauw shirt waar FEARLESS op staat, heel toepasselijk bij de kleuter. Het broekje heeft een leuke print, wel druk, maar niet te overdreven wat mij betreft. Ik vind het vooral leuk om een drukke print te combineren met een rustiger kleding stuk.

B.NOSY

Het tweede setje is uit dezelfde serie. Het shirt is alleen lichter van kleur en het broekje wat neutraler. De print van het vorige broekje komt ook in dit broekje terug, alleen in mindere mate. De shirtjes kan je natuurlijk ook verwisselen, maar ik vond deze combinaties het leukste staan.

Tygo & Vito

Ik ben wel van de felle kleurtjes, zeker in de zomer vind ik dat geweldig staan! TYGO & Vito is zo’n leuk merk dat veel kleding met felle kleurtjes heeft. Gecombineerd met neutralere kleuren hebben wij een leuk setje gevonden voor de zomer. Een trui heb je in de zomer natuurlijk niet direct nodig, maar als we op de camping zijn en het wordt in de avond wat koeler, dan is het wel fijn om even een trui te hebben.

TYGO&Vito

TYGO&Vito

De trui wilde hij echt niet aan! Daar was het veel te warm voor… Groot gelijk had hij ook, dus we hebben hem lekker zo op de foto gezet!

Blue Seven

Het laatste setje is van Blue Seven. In vergelijking met de andere merken iets goedkoper, maar ook zeker goed qua kwaliteit! Daan is de laatste tijd wel van de dino’s, dus het shirt viel helemaal in de smaak!

Blue Seven

Kleding zonder merk

Zoals ik al vertelde heb ik een leuke mix van merk kleding en andere kleding in de kast liggen. Zo heb ik altijd joggingbroeken van de Zeeman, die zitten goed en blijven ook netjes! De shirtjes van de Zeeman vind ik persoonlijk wat minder. Waar ik ook blij van wordt is de kleding van de Wibra. Ze hadden laatst hele leuke broeken, niet standaard, maar gewoon echt heel gaaf! Ook shirtjes van de Wibra vind ik leuk, die blijven over het algemeen ook heel netjes! Daarnaast ga ik graag naar de Kik, gezien de prijs en kwaliteit is dat ook prima te doen. Dit draagt hij veelal op de camping.

Foto’s maken!

We maken niet vaak foto’s van kleding, maar het was wel erg leuk om samen te doen! Het was af en toe even zoeken hoe de foto’s het leukste werden en hoe lang meneer het nog leuk vond om te doen. We hebben wel echt gelachen en ik ben ook blij met de foto’s die we gemaakt hebben! Vooral die in het TYGO&Vito setje vind ik helemaal super! Met deze kinderkleding zomer 2019 kunnen we in ieder geval dit jaar en misschien ook wel volgend jaar vooruit!

Heb jij een favoriet merk of maakt het je niet zoveel uit en heb je ook een leuke mix in de (kinder) kledingkast liggen?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking en ontvangen product(en).


2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.