Mannen met een kledingcrisis
Fashion,  Review

Mannen met een kledingcrisis

“Vrouwen… je moet altijd op ze wachten als je weg wilt. Ze moeten hun haren nog doen en de make-up nog bijwerken. En dan helemaal als ze op het laatste moment nog een kledingwissel willen doen.” Dit denkt de gemiddelde man weleens denk ik. Maarruh mannen, hoe zit die kledingcrisis bij jullie?

Mannen met een kledingcrisis

Ik ontken absoluut dat ik nooit last van een kledingcrisis, dat ik nooit op het laatste moment nog wat dingen bij wil werken. Nee, dat is gewoon zo en ik houd daar rekening mee in mijn planning! Ik heb er ook een hekel aan als manlief erover zeurt, want echt, ik ben niet de enige die er last van heeft! Waar ik er rekening mee houd in mijn planning, doet meneer dat natuurlijk niet, dus bij wie zou de ergernis nou groter zijn? ๐Ÿ˜‰

DE kledingcrisis

De meest voorkomende kledingcrisis is vrij nieuw. Met het dragen van overhemden, die ik trouwens heel sexy vind staan, komt er ook een probleem de hoek om kijken! Want… wat trek je onder een overhemd aan? Als je alleen maar shirtjes met printjes hebt, dan valt het natuurlijk niet mee om iets te vinden wat je eronder kan dragen. Zonder te overdrijven is het soms wel nodig om vijf tot zes shirts te proberen totdat het resultaat gedoogd wordt. Tijd om op zoek te gaan naar effen heren t-shirts.

Een oplossing?

Uit onverwachte hoek kreeg ik de oplossing aangereikt! Ik mocht namelijk t-shirts uitzoeken voor Menno. Ik heb gekozen voor een setje shirt met lange mouwen, in het zwart en met een ronde hals. Menno houdt niet van een v-hals, dus als ik dat kies trekt hij het weer niet aan. Daarnaast een zelfde setje met korte mouwen, want zwart kan eigenlijk overal wel bij. De meeste overhemden van hem zijn donker, dus daar vind ik donker dan ook wel het mooiste onder staan.

Halleluja!

Echt hoor, normaal is er altijd wel iets mis, maar deze shirts zitten als gegoten. Hij heeft ze echt de hele dagen aan en is er gelukkig helemaal blij mee! Wat de shirts zo fijn maakt?

  • De t-shirts zijn gemaakt van 100% Premium Cotton. De stof is voorgekrompen en voorgewassen en dat zit heerlijk. Ze zijn extra zacht en gaan lekker lang mee.
  • Het zijn extra lange t-shirts, waardoor ze niet uit de broek kruipen.
  • De t-shirts zijn een beetje getailleerd, waardoor ze mooi aansluiten.

Dus mocht je man hier ook mee worstelen, deze t-shirts zijn de oplossing! Hier in huis althans ๐Ÿ˜‰ .

Hoe zit het met de kledingcrisis bij jou thuis? Heb jij er last van? Of misschien herken je dit bij andere gezins-/familieleden?

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks… โ™ฅ

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.