koppel armbanden
Fashion,  Review

Koppel armbanden van DRKS

Bij DRKS kan je prachtige armbanden shoppen, waaronder koppel armbanden. Naast armbanden voor vrouwen, kan je er ook terecht voor mannen armbanden en armbandjes voor kinderen. Nu ben ik net een ekstertje dat dol is op alles wat glimt en ik vind het helemaal gaaf als het sieraad dan ook nog eens gepersonaliseerd is. Ik kwam de koppel armbanden tegen en was direct verkocht!

Glimmen moeten sieraden en als je het aan mij vraagt dan liever zilver als goud! Ik heb een heleboel sieraden, een vrouw houdt nu eenmaal van afwisseling hé. De eerlijkheid gebied mij dan wel om te zeggen dat het niet allemaal dure sieraden zijn, maar dat ik ook gerust setjes oorbellen bij budget shops koop. Het zijn de setjes die ik dagelijks draag en waar ik ook geregeld één van kwijt raak. Maar ik dwaal af, want ik had het over koppel armbanden!

Koppel armbanden

koppel armbandenIk ben dus gek op sieraden en vind het helemaal gaaf als ze gepersonaliseerd zijn! Je sieraden personaliseren maakt het voor mij dat ze een verhaal krijgen. Dit geldt natuurlijk ook voor sieraden die je cadeau krijgt, de verhalen achter die sieraden vind ik ook altijd heel mooi! Ik zocht koppel armbanden uit voor mijn man en mij. Qua gravering heb ik wel even zitten dubben! Alleen de naam van onze zoon, onze namen er ook bij of misschien afkortingen? Uiteindelijk is de gravering geworden zoals op de foto te zien is en ik ben er super blij mee!

Één voor mij en één voor mijn man

Het leuke aan de koppel armbanden is dat je samen met iemand anders een setje armbanden uit kan zoeken. Ik deed dat dus met mijn man en we waren er vrij snel over uit welk setje het moet worden! Qua gravering wilde hij sowieso iets met de naam van onze zoon, maar het verdere ontwerp liet hij aan mij over. Natuurlijk heb ik hem wel gevraagd wat hij ervan vond toen het klaar was…

Onze armbandjes zijn wat robuuster. Normaal vind ik een dun en elegant armbandje heel mooi, maar op de één of andere manier past dit gewoon goed. Ze gaan wel een beetje moeilijk vast als je hem om wilt doen, vallen ze ook minder snel af denk ik dan maar!

koppel armbanden

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik er ontzettend blij mee ben en er weer een mooi sieraad met verhaal bij heb. Stiekem vind ik het ook super leuk dat mijn man en ik nu matchende armbandjes hebben, het voelt als een soort verbondenheid… Dat heeft natuurlijk helemaal niets met hetzelfde armbandje te maken, maar het is een beetje het idee.

Wat vind jij van de armbandjes?
Houd jij ook van gepersonaliseerde sieraden of is dat niet echt jou ding?

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.