Fashion

Loungewear, ideaal tijdens het thuiswerken en je videofeestjes!

Als je thuis bent, dan is het natuurlijk heerlijk om kleding te dragen die ook echt comfortabel zit! Aangezien we met zijn allen veel thuis zijn, dragen we ook tijdens het werken steeds vaker loungewear. Lekker comfortabel en dat moet kunnen vind ik, wellicht komt het productiviteit ook nog ten goede! Ondanks dat die comfortabele kleding zo fijn zit, moeten het af en toe ook even omwisselen voor een sport setje. Even lekker alle energie eruit en het hoofd leegmaken!

Hoewel het vele thuis zijn niet altijd even prettig is, zijn er ook voordelen! Één van die voordelen is dat je comfortabele kleding kan dragen. Bij een videocall zorg je er gewoon voor dat je een nette top aanhebt, een beetje make-up op en je haren in de plooi. Ondertussen draag je daaronder een fijne lounge broek en niemand die het ziet (zolang je je camera maar uit doet voordat je opstaat). Als toch iedereen voor makkelijke gaat, hoef je voor een feestje ook geen uren meer voor de spiegel te staan. Ideaal en eigenlijk hoef je je alleen maar om te kleden als je even lekker gaat sporten.

Loungewear!

Loungewear aan terwijl je aan het werk bent? De één vindt het prima kunnen, terwijl een ander het echt not done vindt. Ik vind het prima kunnen, want kan jij nu zien wat ik draag? Zelfs al zou je nu videobellen met mij, dan nog zou je denken dat ik gewoon nette kleding aan heb. Oké, natuurlijk heb ik nette kleding aan, maar in plaats van een spijkerbroek draag ik wel echt loungewear! Een fijne broek die niet knelt, met een bijpassend vestje als ik het koud krijg.

Het zit heel prettig en ik voel me er ook heel fijn in. Als ik dan al zoveel thuis ben, dan kan ik ook prima kleding aandoen die heel comfortabel zit vind ik! Het belangrijkste vind ik dat het goed past en schoon is, daar voel ik mij toch het prettigste in. Eerder droeg ik vaak sportkleding thuis, maar loungewear zit toch echt fijner! De sportkleding wordt nu echt weer voor het sporten!

Even lekker het hoofd leegmaken

Helaas kan ik dat wat ik zo leuk vind, squashen, op dit moment niet doen. Mijn doel was om dit jaar fitter te worden door beter op mijn eten te letten (dat gaat op zich prima met mijn eetdagboek) en door te sporten. Voor het sporten heb ik een fijne sportoutfit, het enige dat ik nog mis is een fijne sportbeha met de juiste ondersteuning. Goede ondersteuning is heel belangrijk, maar met een grote maat is het best lastig om de perfecte sportbeha te vinden vind ik.

Sporten is natuurlijk goed als je fitter wilt worden, maar het is niet alleen goed voor je lichaam. Sporten is ook heel goed als je even je hoofd leeg wilt maken! Squashen vond ik helemaal ideaal, kon ik ook alle “agressie” er lekker uitslaan. Dat gaat nu niet, maar een stuk wandelen is natuurlijk ook heel erg fijn als je je hoofd leeg wilt maken. Lekker een muziekje aan en gaan met die banaan!

Maak er een feestje van!

Het klinkt misschien gek, maar maak de dingen die je doet zo leuk mogelijk! We moeten al genoeg leuke dingen missen, dus maak een feestje van alle dingen waar je een feestje van kan maken! Hang figuurlijk (of letterlijk als je er één hebt) die discobal op, gooi tussen het werken door de muziek aan en ga even lekker los! Je zult merken dat je eigen (korte) feestje in je loungewear een grappige ervaring is en je er direct even goed je hoofd mee leegmaakt.

Natuurlijk kan je de loungewear ook prima aan tijdens een video feestje! Thuis, op de bank met een hapje en een drankje en samen bijvoorbeeld een leuke pubquiz spelen. Ik geef toe, niet echt het beeld dat bij een feestje hoort! Laten we wat dat betreft hopen dat de loungewear weer snel de kast in kan! Dat we weer lekker voor spiegel kunnen “tutten”, elkaar even goed vast kunnen pakken en echt samen kunnen proosten!

Tot de tijd dat dat allemaal weer kan, toch maar die loungewear aan!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Bron (uitgelichte) afbeelding(en); Thirdman van Pexels

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.