Fashion

Mannen en shoppen…

Mannen en shoppen… Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar kleding shoppen is niet de grootste hobby van mijn man! Meestal neem ik kleding voor hem mee (met bonnetje), omdat ik wel weet wat hij leuk vindt. Het valt eigenlijk altijd wel in de smaak, maar soms moet er ook wat terug. Wat we de laatste tijd doen is gewoon lekker online shoppen… Ik gooi wat dingen in het mandje en hij geeft zijn mening erover. Soms komt hij zelf met iets, maar meestal laat ik dingen zien en vindt hij het wel prima.

Mannen en shoppen…

Oké, laat me beginnen met zeggen dat ik niet alle mannen over één kam wil scheren. Maar… als ik naar de mannen om mij heen kijk, zijn ze wel allemaal hetzelfde! Zowel mijn vader als manlief zijn niet zo van het kleding shoppen. Ze zijn ook niet zoveel eisend, misschien durven ze gewoon geen keuzes te maken. Nee, ik heb geen idee waar het aan ligt, het is waarschijnlijk niet zo hun ding en dat is helemaal prima! Ik neem vaak kleding mee voor Menno en meestal valt dat ook in goede aarde, ik ken zijn kledingstijl ondertussen goed genoeg! Maar soms irriteert het mij ook wel hoor…

Online shoppen!

Tegenwoordig shoppen we steeds meer online. Ik gooi wat dingen in het winkelmandje en laat het aan hem zien. Meestal zegt hij ja is wel prima, maar soms vindt hij het ook niets. Ik laat hem dan zelf rondkijken op internet, maar daar is hij vrij snel klaar mee. Ondertussen heb ik een paar leuke shops gevonden, met kleding die niet iedereen draagt… Dat is namelijk iets wat hij wel fijn vindt! Zo is er op www.2trendy.nl heel veel kleding te vinden, in verschillende stijlen. Zowel nette kleding (voor naar het werk bijvoorbeeld) als vrijetijdskleding. Manlief draagt in de zomer graag een korte spijkerbroek en de laatste tijd is hij ook wel van de overhemden met korte mouwen… Ze hebben een aantal met leuke printjes!

Shopt jou man zelf of wordt jij ook op pad gestuurd?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.
Bron uitgelichte afbeelding; Canva


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.