Fashion

Shoppen als alles anders is?

Daar zitten we dan, thuis… Althans, voor zover wij niet aan het werk hoeven, want daarvoor moeten we toch echt de deur uit! Normaal ben ik een echte huismus, maar eerlijk is eerlijk, het kan ook te lang duren! Ik begin een beetje kriebelig te worden, maar ben daar vast niet de enige in. Ik vind het heerlijk om door winkels te snuisteren, maar op dit moment voel ik mij daar echt niet op mijn gemak. Shoppen als alles anders is, wat er dan overblijft? Online shoppen!

Shoppen als alles anders is

Laten we beginnen met dat ik voor het ondersteunen van de lokale winkeliers ben. Normaal heb ik een mooie balans in online aankopen en aankopen in de “stenen” winkels. Maar die stenen winkels, daar ga ik liever niet heen in deze Corona tijd. Tijdens mijn werk sta ik al in de winkel en dat vind ik meer dan prima. Mijn ervaringen hiermee laat ik voor nu even achterwege, maar wie weet ga ik het toch nog met jullie delen binnenkort ๐Ÿ˜‰ .

Maar online shoppen dus… Ik heb zo mijn favoriete websites waar ik kleding en schoenen voor mijzelf en de mannen bestel. Daarnaast snuister is graag rond in webwinkels met haakspulletjes, mijn nieuwe favoriete bezigheid, waar je ook nog wel meer over gaat lezen op de blog!

Shoppende mannen?

Nu ga ik niet doen alsof mijn man altijd zelf zijn kleding koopt, nee dat is gewoon niet zo. Wat hij wel doet is de boodschappen, want ik word helemaal gek in de supermarkt. Maar shoppen zelf, nee, dat doet hij ook niet. Het hoeft geen geheim te zijn dat ik voor de blog soms samenwerkingen aan ga. Zo kom ik ook op deze blog! Op de รฉรฉn of andere manier gaan de boxershorts van manlief altijd maar een tijdje mee, wat hij ermee doet…? Echt geen idee!

Dankzij HemvoorHem hoefde ik deze keer niet op zoek naar nieuwe boxershorts… Iets wat wel heel fijn is in deze chaotische tijd! Nu is het niet zo dat hier alleen maar merk ondergoed gedragen wordt, maar de Calvin Klein boxers die opgestuurd werden zijn wel heel mooi! Ze zijn mooi om te zien en als ik Menno mag geloven, dan zitten ze ook heerlijk! Naast boxers is er natuurlijk nog meer Calvin Klein ondergoed te krijgen, denk bijvoorbeeld aan hemden en slips.

Manlief hoefde hiervoor dus niet zelf te shoppen en ik hoefde niet het internet af te struinen! Al bleef ik wel even in de webshop hangen van bovengenoemde webwinkel… Want die blouses die ze hebben, ik houd er echt van! Vooral als ze mooi aansluiten en een leuk print detail in de kraag of de mouwen hebben. Menno draagt liever een shirt als het warm is, dat is natuurlijk prima, maar ik vind blouses ook gewoon heel mooi om te zien!

En het duurt allemaal nog wel even…

Normaal shoppen zit er de eerste tijd gewoon niet in. Naar de “stenen” winkels ga ik alleen met een doel. Niet lekker rondsnuffelen, maar gewoon halen wat nodig is en dan weer naar huis. Online shoppen daarentegen… Lekker rondsnuffelen in de bekende webwinkels, maar ook nieuwe shops ontdekken! Online spullen kopen dan wel verleidelijk zijn, dus ik slaap er meestal wel een nachtje over. Daarnaast hebben de bezorgdiensten het natuurlijk mega druk en is het niet altijd vandaag besteld, morgen in huis. Maar weet je? Mij maakt dat niet uit, iedereen moet op een veilige en verantwoordelijke manier zijn werk kunnen doen, dan wachten wij wel een extra dagje!

Shoppen tijdens Corona, hoe doe jij dat?
Op welke manier heb jij je winkel gewoontes aangepast?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Bron afbeelding; HemdvoorHem

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.