Fashion

Thuiswerken, comfortabel en op pantoffels?

We werken met zijn allen massaal thuis in deze Corona tijd. Of althans, de mensen die hun werk vanuit huis kunnen doen! Zelf werk ik altijd al deels thuis voor de blog en deels buiten de deur. Een heerlijke combi! Maar weet je? Als ik thuis aan het werk ben, dan heb ik echt altijd koude voeten (misschien herkenbaar voor jou?). Nu draag ik graag pantoffels, maar voor mannen schijnt dit anders te liggen (nee dit is niet mijn mening, maar die van mijn man). Ik kan hier nu verandering in brengen denk ik!

Pantoffels

Koude voeten vind ik echt verschrikkelijk! Mijn kast puilt dan ook uit met warme sokken in allerlei kleuren en van verschillende materialen. Als het echt koud is trek ik er zelfs nog een paar sloffen over aan. Ja ik zeg sloffen, maar geen idee of dit iets Gronings is of iets dat landelijk gezegd wordt. Maar goed, sloffen of pantoffels, het is allemaal één pot nat. Voor mij geen koude voeten dus!

Maar dan hebben we nog de man in huis… Mijn held op sokken! Ja op sokken ja, want pantoffels schijnen niet te kunnen als man. Waarom? Echt geen idee, het antwoord was: “ja gewoon”! Ja, daar kunnen we wat mee! Ondertussen heeft meneer in de winter wel koude voeten hoor, maar vooral niet toegeven! Ik denk dat ik stiekem wel weet hoe het zit, ik denk dat de uitstraling van de meeste pantoffels niet zo zijn ding is (al zal hij dat nooit toegeven).

Kies voor een hip paar!

Pantoffels hoeven niet voor oude mannen te zijn, want zeker deze heren pantoffels misstaan de jonge mannen niet. Dus voor alle mannen die thuis werken en stiekem toch echt koude voeten hebben? Koop gewoon een paar mooie pantoffels! Het zit lekker comfortabel en is lekker warm… Als je straks weer naar je werkplek kan en schoenen aan moet trekken, dan ga je die pantoffeltjes nog missen!

En weet je? Zelfs ik heb mijn man kunnen overtuigen met een paar stoere pantoffels (o nee, pantoffels zijn niet stoer haha), we vinden ze allebei mooi! Thuiswerken zit er dan wel niet in voor hem, maar zou hij bijna willen dat het zou kunnen. Ze zijn lekker hoog en warm en zijn ook nog eens antislip! Je shopt ze hier in verschillende kleuren!

pantoffels

Heb jij een held op sokken of op sloffen?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Bron (uitgelichte) afbeelding(en); HemdvoorHem

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.