Twinnen
Fashion

Twinnen is hot!

Twinnen is tegenwoordig helemaal hot! Nu vind ik het wel tegen vallen hoeveel mogelijkheden er zijn voor moeder en zoon. Voor moeder en dochter en vader en zoon is er voor mijn gevoel veel meer keuze. Daarnaast heb ik ook geen maatje S of M en wordt het al snel lastig om de juiste maten te vinden. Aan de ene kant best jammer, aan de andere kan geen ramp natuurlijk. Toch vind het wel leuk dat we nu als gezin een matchend item hebben ๐Ÿ˜‰

Twinnen

Twinnen komt van het Engelse woord โ€˜twinsโ€™, wat tweeling betekent. Omdat tweelingen er vaak hetzelfde uit zien, werd het woord โ€˜twinningโ€™ bedacht voor twee personen zich hetzelfde kleden. Moeders en dochters bijvoorbeeld. Maar ook moeders en zoons, vriendinnen of zelfs vaders en zoons kunnen samen โ€˜twinnenโ€™.

Zoals ik hierboven al schreef is er niet echt kleding waar ik met Daan mee zou kunnen twinnen. Soms wel jammer, want ik zie soms best leuke dingen voorbij komen! Wat we wel vaak doen is matchende kleuren dragen, passen we ook een beetje bij elkaar.ย  Wel vind ik dat sommige mensen er ook wel in kunnen overdrijven door altijd maar matchende setjes te dragen. Je hebt toch ook nog een eigen identiteit denk ik dan? Voor kinderen is het denk ik ook wel goed om hun eigen kledingstijl te ontdekken. Maar hรฉ, dat is mijn mening hรฉ!

Een matchend item!

Wij hebben thuis dus geen twinning setjes. Wel hebben mijn man en Daan een paar dezelfde schoenen, zo schattig om ze dan samen te zien lopen! Toen ik een paar schoenen zag voor zowel kinderen als dames als heren was ik dan ook verkocht! Die moeten we hebben dacht ik! Het zijn denk ik schoenen die ondertussen de halve wereld draagt, maar dat boeit me niet zoveel! Wij vinden ze alle drie mooi en ze lopen ook heerlijk! Zo leuk om nu als gezin een matchend item te hebben!

Schoenen tik

Nu is het niet zo dat ik per se nieuwe schoenen nodig had, want manlief vond het nodig om laatst mijn paren schoenen te tellen en hij is bij 50 maar gestopt… Eerlijk is eerlijk, daar zitten ook slippers, sloffen en sportschoenen bij. Maar goed, 50 paar blijft natuurlijk veel! Tijd om het allemaal eens uit te zoeken! Ook Daan heeft aardig was schoenen, maar ook dat is mijn schuld. Menno had wel nodig een paar nieuwe witte sneakers nodig en hij vindt het stiekem ook wel leuk dat we nu met zijn drieรซn dezelfde schoenen hebben!

Heb jij dezelfde kleding/schoenen als je kind(eren)? Zou je het รผberhauptย overwegen?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. affiliate link(s).


 

7 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.