Vaderdag #2019
Fashion,  Review

Vaderdag #2019

Aanstaande zondag is het alweer Vaderdag… De papa’s zijn aan de beurt om in het zonnetje gezet te worden! Ik heb iets leuks voor Menno geregeld, al hoeft het van hem eigenlijk niet zo ๐Ÿ˜‰ Benieuwd wat?

Vaderdag

Voor ons staat Moederdag en Vaderdag niet in het teken van cadeautjes. Okรฉ, niet helemaal waas… We kijken altijd enorm uit naar de cadeautjes die Daan op de opvang maakt! Ze kosten geen geld, maar het idee dat hij het (hopelijk) met veel liefde gemaakt heeft, dat vind ik mooi!

Maar dit jaar heeft manlief geluk! Hij krijgt wel een gaaf cadeautje. Nu heeft hij hem al gespot en dus ook al gekregen, maar eigenlijk was hij voor Vaderdag! Moet hij hem dan maar lekker aantrekken. Hij is ook wel heel erg mooi!

Een gaaf overhemd

De laatste tijd draagt hij steeds meer overhemden en ik moet zeggen ik vind het wel sexy staan ๐Ÿ˜‰ . Erg merk bewust zijn we nooit, we kopen wat we leuk vinden, of het nu een duur merk is of niet. Nu kreeg ik de kans om een mooi overhemd voor hem te scoren, van een bekend merk nog wel, Tommy Hilfiger! Daar zeg ik dan geen nee tegen natuurlijk.

De meeste overhemden die hij heeft zijn vrij standaard, dus deze keer ging ik voor een leuk motiefje. Wel een neutrale kleur, anders wordt het een beetje te druk wat mij betreft.

Zoals ik al zei heeft meneer hem ondertussen al en hij is er erg blij mee! De pasvorm is perfect en hij is lekker zacht van binnen als ik hem moet geloven.

Tommy Hilfiger overhemd

Een extra verrassing!

Zelf hadden wij dus bovenstaand overhemd uitgezocht, maar we kregen nog een heel mooi exemplaar! Een licht blauwe, slim fit van Calvin Klein. In de boord zit een leuk werkje, het is niet heel opvallend, maar geeft wel net even dat beetje extra. Dit overhemd heeft meneer nog niet gezien, dus dat wordt nog een verrassing! Ben erg benieuwd wat hij er van vindt en hoe hij zit.

Calvin Klein overhemd

Mocht je niet weten wat je voor Vaderdag moet kopen, dan is een mooi overhemd een idee… Je kunt natuurlijk ook zelf iets knutselen! Doe jij aan cadeautjes met Vaderdag?

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks… โ™ฅ

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.