Fashion

De nieuwe Zeeman lente en zomercollectie 2021 voor kids!

Deย Zeeman lente en zomercollectie 2021 voor kids heeft weer super leuke items! Daan is de laatste maanden flink de lengte in gegaan. Na afgelopen zomer had ik alle kleding netjes opgeborgen, met het idee dat hij dat dit jaar ook nog wel aan kon. Dat gaat dus niet lukken en dus moet er een nieuwe zomer garderobe geshopt worden. Ik zag de nieuwe Zeeman collectie voorbij komen, met veel leuke items!

In deze blog zal ik jullie een kleine selectie laten zien van deze collectie, want ik zie zoveel leuke dingen voorbij komen! Sommige items kan je in de webshop van Zeeman terugvinden (in verband met Corona is de online collectie momenteel wel wat kleiner), maar je kunt natuurlijk ook altijd een afspraak inplannen bij een Zeeman winkel bij jou in de buurt!

Zeeman lente en zomercollectie 2021

Ik kies graag voor kleding van Zeeman en dat heeft een aantal redenen. Allereerst is het gewoon heel betaalbaar, wat fijn is als je ieder seizoen nieuwe kleding moet kopen. Daarnaast vind ik de collecties over het algemeen ook heel leuk! Aan de ene kant houd ik van felle kleuren en prints, maar dat combineer ik graag met neutrale kleding.

Voor de meiden

Voor de meiden zijn er twee kleuren die er echt uitspringen in de nieuwe Zeeman lente en zomercollectie 2021, namelijk geel en paars! Lekker vrolijk voor in de lente en zomer. Hieronder even een impressie van de leuke items die je (binnenkort) bij Zeeman kunt vinden;

Zeeman lente- en zomercollectie 2021 Meisjes

De kleding is in verschillende maten verkrijgbaar en daarnaast zijn diverse items ook in andere kleuren verkrijgbaar.

Voor de jongens

Voor de jongens staat toch echt wel het eiland gevoel centraal. Een kleur die je veel terug ziet is groen (in verschillende tinten). Daarnaast zijn er ook veel neutralere (donkere) kleuren terug te vinden. Veelal met een kleine opdruk, maar ook weer niet te druk. Het is een leuke collectie, waarmee je ook verschillende items goed met elkaar kunt matchen.

 

Zeeman lente- en zomercollectie 2021 Jongens

De kleding is in verschillende maten verkrijgbaar en daarnaast zijn diverse items ook in andere kleuren verkrijgbaar.

 

De keuze is reuze!

Zoals je ziet is er voor zowel de jongens als de meiden weer een ruime keuze uit leuke kindermode! Niet alle items zijn in alle maten verkrijgbaar, maar wel alle items zijn zeer betaalbaar! Dat is natuurlijk niet anders dan dat je van Zeeman gewend bent! Heb je een beetje inspiratie op gedaan? Zo ja, dan zou ik zeggen heel veel shopplezier! Zelf wacht ik nog heel even, Daan heeft zulke groeispurten, dat ik even niet goed weet in welke maat ik lente en zomer kleding kan shoppen…

Ik vind de nieuwe Zeeman lente en zomercollectie 2021 erg leuk, wat vind jij ervan?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Bron (uitgelichte) afbeelding(en); Beeldbank PR4Kids/Zeeman

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.