Zomerse outfit
Fashion

Een zomerse outfit, ook als het wat frisser is.

Het is zomer! Al laat het echte zomerweer nog wel op zich wachten vind ik. Nu hoor je mij niet snel klagen hoor, want zolang het droog is en je niet met een jas aan buiten hoeft te zitten, ben ik best gelukkig. Alleen qua kleding, wat trek je aan? In de zomer ben ik wel van de zomerse kleurtjes, korte mouwen, eventueel met een leuke jasje erover. Een echte zomerse outfit! Maar mannen, althans mijn man, heel fleurig is het allemaal niet ๐Ÿ˜‰

Een zomerse outfit

Als ik naar mijn eigen garderobe kijk, dan zie ik een groot verschil in zomer en winter kleding. De winterkleding heeft over het algemeen donkere kleuren. Mijn zomer garderobe daarentegen zit boordevol kleur! Leuke fleurige jurkjes, gecombineerd met een leuke blazer of een jasje als het wat koeler is. Als het dan toch een beetje fris is, dan voelt het voor mij nog een beetje zomers door de vrolijke kleuren.

Mannen en een zomerse outfit?

Nu wil ik niet alle mannen over รฉรฉn kam scheren, maar de meeste mannen zijn niet zo van de zomerse kleuren. Menno zijn zomerkleding heeft over het algemeen hetzelfde kleurenpalet als zijn winterkleding. Daar bracht ik verandering! Namens HemdvoorHem heb ik voor hem een mooi overhemd uitgezocht. Zijn gezicht toen hij de kleur zag had je moeten zien, de kleur vond hij nogal twijfelachtig! Het is een roze overhemd met een mooie structuur van Calvin Klein en een beetje getailleerd.

Zomerse outfit - Overhemd man

Uiteindelijk is hij er gelukkig wel blij mee en heb ik een mooi “zomers” item aan zijn garderobe toe kunnen voegen. Het overhemd heeft trouwens wel lange mouwen, dus ideaal voor een frisse zomeravond!

Heb ik hem over de streep?

Hij is nu dus wel blij met zijn overhemd en ik denk dat ik hem zelfs over de streep heb om wat vaker voor een ander kleurenpalet te kiezen! Voorop staat natuurlijk wel dat hij moet dragen wat hij zelf mooi vindt en lekker vindt zitten. Gelukkig heb ik wel een beetje zeggenschap en vindt hij zelf ook dat kleuren meer bij de zomer passen. Dus ik ben benieuwd wat hij kiest als er een keer geshopt moet worden!

Is jou man/vriend een beetje van de zomerse kleuren of gaat hij ook vaar voor de donkere (standaard) kleuren?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.