| Actie | Fifty Shades Freed

Heb jij de boeken van Fifty Shades allemaal gelezen? Ik wel en ook de meeste films heb ik gezien! Nu kreeg ik een leuke e-mail waarin ik werd geattendeerd op een leuke actie van Fifty Shades Freed, die ik in deze blog graag met jullie deel!

Fifty Shades Freed

Fifty Shades Freed, is de ultieme climax van de Fifty Shades trilogie. Op 7 juni is het dan eindelijk zo ver, de release van Fifty shades Freed op 4k Ultra Hd, Blu-ray en Dvd.

Daarnaast is er op 18 juni nog een bijzondere dag, namelijk de verjaardag van Christian Grey himself! Jij kan hier bij zijn! Een geheel verzorgde avond, met influencers en BN’ers op een geheime locatie in Amsterdam.

Kans maken?

Hoe kan je meedoen? Bestel de 4K ultra Hd, Blu-ray of Dvd en stuur het aankoopbewijs op naar
prijsvraag-entertainment@bol.com . De actie loopt tot 12 juni 2018. Op 14 juni 2018 wordt de winnaar bekend gemaakt die naar de verjaardag van Christian Grey mag komen (je mag één iemand meenemen).

Als je op de onderstaande banner klikt, dan kom je direct op de pagina terecht waar je bovengenoemde producten kan reserveren. Tevens vind je hier alle actie informatie!

Fifty Shades Freed

Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest?

Dit is geen (win)actie vanuit Happinessfromme. Ik kreeg er een mailtje over en besloot om jullie op deze leuke actie te attenderen. Ik ben dan ook op geen manier aansprakelijk voor het verloop van deze actie.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.