Financiën

Besparen op de smartphone!

Een ongeluk met je telefoon zit in een klein hoekje! Helaas spreek ik uit ervaring… Over het algemeen heb ik nooit scheuren in mijn scherm, maar één keer is hij wel gevallen en wat baalde ik! Natuurlijk had ik er een hoesje om moeten doen, het was een harde en dure les! Ik had met een telefoonhoesje kunnen besparen op de smartphone, hij was misschien niet gebroken en dat had me heel veel geld en gedoe gescheeld!

Besparen op de smartphone!

Een smartphone kost nogal wat! Of je hem nou in combinatie met een abonnement aanschaft of los, het blijft sneu als hij kapot gaat! En een ongeluk zit echt in een klein hoekje. Een kind dat hem vindt en laat vallen, een huisdier die hem te pakken krijg of als je zelf even onhandig bent natuurlijk. Dus wat kan je beter doen dan zorgen voor een goede bescherming voor je telefoon? Ik was eigenwijs en deed het niet, maar ik heb mijn lesje geleerd en tegenwoordig zit er dus altijd een hoesje om mijn telefoon.

Telefoonhoesjes zijn tegenwoordig overal te krijgen. Waar ik “vroeger” echt moest zoeken naar een leuke cover voor mijn Nokia3410, vind je tegenwoordig gewoon hoesjes bij de Action. Of nou ja, voor de meest gangbare modellen dan! Heb je bijvoorbeeld een telefoon uit de A serie van Samsung, dan ben je al snel op een webwinkel aangewezen. Gelukkig zijn die er meer dan dan genoeg en sorteren ze alles op type nummer. Heb je bijvoorbeeld een Samsung A71? Even zoeken op hoesjes Samsung A71 en voila, een ruime assortiment met allerlei hoesjes verschijnt op je scherm.

Zoveel wensen, zoveel soorten

Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen wensenlijstje als het gaat om een telefoonhoesje. Persoonlijk vind ik het fijn als een hoesje meerdere functies heeft! Met name een vakje met een rits en een plek voor mijn onmisbare pasjes mogen niet missen. Veel pasjes heb ik al in de Stocard app (echt ideaal) op mijn telefoon staan, maar mijn rijbewijs en bankpasje heb ik graag fysiek bij me. Betalen kan ik ook wel met de telefoon, maar stel je voor dat hij een keer weigert, dan heb ik toch liever mijn pasje bij de hand. En eerlijk is eerlijk, het oog wil ook wat natuurlijk.

Voorzichtigheid blijft geboden…

Hoesjes geven je telefoon een extra beschermlaagje, maar dat betekent natuurlijk niet dat je er maar mee kunt gooien (of je moet al een speciaal hoesje hebben die echt overal tegen kan). Veel mensen sluiten een telefoonverzekering af, daar wil ik nog wel even een tip over geven! Voordat je een telefoonverzekering afsluit, check even je inboedel verzekering. Bij veel inboedel verzekeringen is je telefoon namelijk gewoon verzekerd voor bepaalde schades. Je kunt dus ook besparen op de smartphone door juist geen extra telefoonverzekering af te sluiten.

Gebruik jij altijd een telefoonhoesje?
Heb je ook speciale wensen, of is het eigenlijk alleen maar ter bescherming?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Bron (uitgelichte) afbeelding(en); Pexels

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.