][ Fit-Mom ][ Het nieuwe jaar ! ][

Fit-Mom

Ja ja, daar is hij dan… Mijn nieuwe blog serie. Je voelde hem misschien wel al aankomen, maar ik ga weer fit worden, of althans, de overbodige kilo’s afvallen! Zoals ik eerder als eens schreef in de blog over mijn maagverkleining, is één van mijn goede voornemens om de kilo’s die ik het afgelopen jaar aangekomen ben er weer af te krijgen, want een maagverkleining wil niet zeggen dat je zomaar slank wordt en blijft 🙂

Goed voornemen

Mijn goede voornemen is om dit jaar 25 kilo af te vallen. Dit wil ik doen door beter te eten en meer te bewegen. Ik ben niet echt iemand die naar een sportschool gaat. Waarom? Nou, ik voel me er eigenlijk totaal niet op mijn gemak, waardoor ik niet ga en het dus ontzettend duur is. Meer bewegen wil ik dan ook doen door een keer vaker de fiets te pakken en door lekker te wandelen.

Waarom?

Na mijn maagverkleining heb ik een tijdje op een gewicht gezeten waar ik me ontzettend prettig bij voelde. Door een aantal gebeurtenissen (zwanger worden en stoppen met roken), zijn er de nodige kilo’s bijgekomen en ik merk dat ze me in de weg zitten. Daarom wil ik afvallen, niet om slank te worden, maar om me weer gezond en goed in mijn vel te voelen.

Mijn gewicht in foto’s 😉

Ik vond een paar foto’s van de afgelopen jaren die ik graag met jullie wil delen.

De eerste foto is van mij voordat ik een maagverkleining kreeg, ik woog destijds 175 kilo. Deze foto geeft mij een motivatie om het never nooit meer zo ver te laten komen! Ik voelde me super ongezond en ongelukkig, omdat je in zoveel dingen belemmerd wordt in het dagelijkse leven.

De tweede foto is genomen op het moment dat ik het lichtste woog na het hele afval traject. We waren op vakantie naar Turkije en ik was voor het eerst echt blij met alle foto’s die genomen waren. Mijn gewicht was destijds rond de 90 kilo en ik voelde me gezond en gelukkig. Ik weet het is nog steeds te zwaar, maar het past wel bij mij denk ik.

Als laatste een foto van nu, ik schrik als ik de foto’s van nu zie, want er zijn de nodige kilo’s bij gekomen waar ik dus niet blij mee ben. Maar gelukkig kan daar wat aan gedaan worden! Het valt me op dat ik weer foto’s aan het ontwijken ben en alleen maar foto’s van mijn gezicht heb… Geen goed teken dus! Ik hoop dat ik me snel weer zo goed voel dat ik weer blij ben met foto’s die gemaakt worden!

Afvallen

Afvallen is samen leuker dan alleen. Op moeilijke momenten kan je elkaar goed steunen en je kunt elkaar tips geven! Dus lijkt het je leuk om mee te doen? Laat het dan even weten in een reactie onder deze blog of op Facebook.

Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Klik hier om meer fit mom blogs te lezen over.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.