][ Fit-Mom week 13 ][

Zo, het normale leven gaat weer zijn gangetje. Het koolhydraat-arm eten was geen succes, maar doordat ik er wel veel van heb geleerd haal ik er mijn voordeel uit. Ook wil ik mijn beweeg patroon aan gaan pakken! In deze blog vindt je alles over Fit-mom week 13.

In de fit-Mom blog van begin dit jaar heb je kunnen lezen wat ik wil bereiken aankomend jaar. Mijn goede voornemen is…

…om dit jaar 25 kilo af te vallen. Dit wil ik doen door beter te eten en meer te bewegen. Ik ben niet echt iemand die naar een sportschool gaat. Waarom? Nou, ik voel me er eigenlijk totaal niet op mijn gemak, waardoor ik niet ga en het dus ontzettend duur is. Meer bewegen wil ik dan ook doen door een keer vaker de fiets te pakken en door lekker te wandelen.

Fit-mom week 13

Er zijn weer veranderingen op komt, want ik weet zo lekker goed wat ik wil en hoe ik dat wil bereiken! Het eten gaat op zich prima, ik heb veel geleerd van het koolhydraat-arm eten (al was het maar twee weken). Daar pluk ik nu de vruchten van. Ik ga mijn focus nu echt verleggen naar het fitter worden, dus meer bewegen! Een leuke uitdaging 😉 .

Wat ga ik anders doen?

Zoals ik hierboven al schreef wil ik mijn beweeg patroon echt aan gaan pakken. Ik pak vaak de auto, ook op momenten dat de fiets een prima optie is. Nu had ik van die heerlijke smoezen om niet te hoeven fietsen, maar die zijn nu verleden tijd! Één van mij smoezen was dat ik niet bij mijn fiets kon. Dat was ook zo, want de schuur stond helemaal vol, maar die is nu opgeruimd. Daarnaast ben ik heel erg bang op de fiets in het verkeer. Dat is geen smoes, maar ik kan natuurlijk wel proberen om er iets aan te doen, want ik wil het niet op Daan overbrengen.
Naast dat ik vaker de fiets wil pakken heb ik de start-to-run schema’s weer op mijn telefoon gezet. Ik wil dus weer gaan hardlopen, eens kijken of dat lukt! Het is nog even zoeken naar een goede, passende en ook leuke outfit, dus tips zijn welkom! Kan ik lekker hardlopen door het park hier, kan ik ook direct lekker mijn hoofd leegmaken.

Kilo-stand?

Zo, dit kopje ga ik vanaf volgende week uit de blog halen. Ik denk niet dat het toegevoegde waarde heeft, aangezien er niet veel gebeurd op kilo gebied. Daarnaast wil ik mijn focus ook niet meer op de kilo’s richten, maar echt op het fitter worden!

Hoe gaat het met jou?

Doe jij ook mee met afvallen, gezonder of fitter worden? Hoe is het de afgelopen week bij jou gegaan en heb je nog een goede tip die je wilt delen?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.