][ Fit-Mom week 16 ][

Fit-mom

In deze blog vindt je alles over Fit-mom week 16. Ik ben op zoek naar een leuke outfit om te sporten/hardlopen, een paar goede schoenen en een fit-bit horloge…

In de fit-Mom blog van begin dit jaar heb je kunnen lezen wat ik wil bereiken aankomend jaar. Mijn goede voornemen is…

…om dit jaar 25 kilo af te vallen. Dit wil ik doen door beter te eten en meer te bewegen. Ik ben niet echt iemand die naar een sportschool gaat. Waarom? Nou, ik voel me er eigenlijk totaal niet op mijn gemak, waardoor ik niet ga en het dus ontzettend duur is. Meer bewegen wil ik dan ook doen door een keer vaker de fiets te pakken en door lekker te wandelen.

Tot nu toe is er nog niet veel van terecht gekomen, zoals je de afgelopen 16 weken wel hebt kunnen lezen… Shame on me, echt waar. Ik zie voor me wat ik wil bereiken, maar op de één of andere manier werkt het niet!

Fit-mom week 16

Veel nieuws heb ik niet te vertellen… saai hé! Wel heb ik bedacht dat ik graag wil gaan sporten. Thuis sporten wel te verstaan en ik wil het hardlopen (van een jaar of vijf geleden) eigenlijk wel weer oppakken. Ik moet dus op zoek naar een leuke sport-outfit en een fit-bit horloge lijkt me ook wel heel tof! En wat dacht je van een draadloze koptelefoon? Oké, een beetje veeleisend misschien, dat snap ik zelf ook wel… Ik ga dus maar eerst voor de outfit en de hardloopschoenen.

Sport outfit

Happy SizeIk ben dus op zoek naar een leuke sport outfit die er groter is dan maatje 42. Tja, daar pas ik nu dus echt nog niet in! Het valt me op dat er vrij weinig sportkleding is voor de vollere vrouw, terwijl ook wij wel in een hippe outfit willen sporten! In mijn zoektocht vond ik HappySize grote maten mode, waar ze dus wel super leuke sportmode verkopen! Leuke broeken, tops, schoenen en jassen, je hebt mega veel keuze.

Fit-Bit

Qua kleding heb ik dus een leuke webshop gevonden, dus dat mag geen excuus meer zijn. Ik moet nog even kijken wat ik wil gaan bestellen en of het allemaal binnen mijn budget past natuurlijk! Maar ik heb natuurlijk nog een wens en dat is een Fit-Bit. Ik merk dat er veel keuze is en ik weet niet zo goed waar ik op moet letten. Stiekem heb ik wel al een favoriet gevonden, maar dat wordt nog even sparen vrees ik 😉 , zeker als ik die gave oordopjes er ook nog bij wil!

Heb jij een Fit-Bit? Zo ja, welke heb jij en waarom heb je hiervoor gekozen?

Weight watchers

Afgelopen tijd heb ik ook overwogen om me in te schrijven voor de Weight Watchers. In eerste instantie heb ik dat niet gedaan, want je betaald best een smak geld en wat als het niet bij mij past? Nou heb ik het grote geluk gehad dat ik drie maanden gratis WW heb gewonnen (zoals je misschien al gezien hebt 😉 ). Op Facebook en Instagram zal ik af en toe een update plaatsen en natuurlijk in de Fit-Mom blogs!

Heb jij al eens aan Weight Watchers gedaan? Zo ja, hoe is dat bevallen?

Hoe gaat het met jou?

Doe jij ook mee met afvallen, gezonder of fitter worden? Hoe is het de afgelopen week bij jou gegaan en heb je nog een goede tip die je wilt delen?

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.