][ Fit-Mom week 18 ][

Fit-mom

In deze blog vindt je alles over Fit-mom week 18. Je kunt in deze blog lezen hoe het met de Weight Watchers gaan en of ik die leuke sport-outfit al heb gescoord!In de fit-Mom blog van begin dit jaar heb je kunnen lezen wat ik wil bereiken aankomend jaar. Mijn goede voornemen is…

…om dit jaar 25 kilo af te vallen. Dit wil ik doen door beter te eten en meer te bewegen. Ik ben niet echt iemand die naar een sportschool gaat. Waarom? Nou, ik voel me er eigenlijk totaal niet op mijn gemak, waardoor ik niet ga en het dus ontzettend duur is. Meer bewegen wil ik dan ook doen door een keer vaker de fiets te pakken en door lekker te wandelen.

Fit-mom week 18

Tot nu toe is er nog niet veel terecht gekomen van mijn voornemen om 25 kilo af te vallen, zoals je de afgelopen weken wel hebt kunnen lezen… Shame on me, echt waar. Ik zie voor me wat ik wil bereiken, maar op de één of andere manier werkt het niet! Misschien is het handiger om het doel iets naar beneden te zetten. Kleinere stapjes zijn beter te overzien en als je vaker een mijlpaal behaald dan motiveert dat natuurlijk veel beter!

Het thuis sporten gaat redelijk, gewoon lekker filmpjes op youtube zoeken en dan gaan met die banaan. Ook pak ik steeds vaker een keer de fiets, maar ik merk wel dat ik nog ontzettend bang ben in het verkeer op het fiets. Het is vast iets wat went, maar eng vind ik het wel! Heb je tips? Let me know!

Verder heb ik niet veel nieuws, de leuke sport-outfit en het fit-bit horloge waar ik in de vorige fit-mom blog over vertelde heb ik nog niet gekocht. Voor het horloge moet ik echt nog even door sparen en aan een sport-outfit heb ik toch wel erg veel eisen blijkt 😉 .

Weight watchers

De eerste maand van mijn drie Weight Watchers maanden zitten erop. Het is niet moeilijk vol te houden, maar ik merk wel dat ik super slecht ben in het steeds bijhouden van alle voeding. Vaak moet ik aan het einde van de dag nog alles erin zetten. Het fijne aan het bijhouden is natuurlijk wel dat je je echt bewust wordt van wat je eet en dat is heel goed. Op Facebook en Instagram zal ik af en toe een update plaatsen en natuurlijk in de Fit-Mom blogs!

Heb jij al eens aan Weight Watchers gedaan? Zo ja, hoe is dat bevallen?

Hoe gaat het met jou?

Doe jij ook mee met afvallen, gezonder of fitter worden? Hoe is het de afgelopen week bij jou gegaan en heb je nog een goede tip die je wilt delen?

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.