][ Fit-Mom ][ Week 3 ][

][ Fit-Mom ][ Week 3 ][

In de Fit-Mom blog van vorige week heb je kunnen lezen wat ik wil bereiken aankomend jaar. Mijn goede voornemen is…

…om dit jaar 25 kilo af te vallen. Dit wil ik doen door beter te eten en meer te bewegen. Ik ben niet echt iemand die naar een sportschool gaat. Waarom? Nou, ik voel me er eigenlijk totaal niet op mijn gemak, waardoor ik niet ga en het dus ontzettend duur is. Meer bewegen wil ik dan ook doen door een keer vaker de fiets te pakken en door lekker te wandelen.

Hoe ging het de afgelopen week?

Afgelopen week ging het redelijk. Ik kan niet zo goed tegen stress, maar had dit wel even. Dit merk ik direct in het eten. Nu kon ik door de stress niet eten en dit was dan ook te zien in de kilo’s. Qua bewust eten ging het wel goed. Het niet gebruiken van suiker vind ik lastig, want ik ben echt een zoetekauw, maar het gaat me steeds beter af!

Wat heb ik anders gedaan?

Zoals ik al schreef was het even een stressvolle week en heb ik geen dingen aangepast. Dit maakt de stress alleen maar groter, dus niet handig! Wel heb ik vaker een stukje fruit gepakt! Mandarijnen, appels en bananen waren het deze week.

Kilo-stand?

Ik ben nu in totaal twee kilo kwijt, mede door het niet kunnen eten door de stress. Ik ben benieuwd hoe het me de komende week af gaat! Elke kilo is er één 🙂 .

Hoe gaat het met jou?

Doe jij ook mee met afvallen, gezonder of fitter worden? Hoe is het de afgelopen week bij jou gegaan en heb je nog een goede tip die je wilt delen?

Afvallen is samen leuker dan alleen. Op moeilijke momenten kan je elkaar goed steunen en je kunt elkaar tips geven! Dus lijkt het je leuk om mee te doen? Laat het dan even weten in een reactie onder deze blog of op Facebook. Je kan je ook aanmelden bij de groep op facebook, dan gaan we er met zijn alleen een mooi jaar van maken!

Facebook Comments

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.