][ Fit-Mom ][ Week 4 ][

In de Fit-Mom blog van begin dit jaar heb je kunnen lezen wat ik wil bereiken aankomend jaar. Mijn goede voornemen is…

…om dit jaar 25 kilo af te vallen. Dit wil ik doen door beter te eten en meer te bewegen. Ik ben niet echt iemand die naar een sportschool gaat. Waarom? Nou, ik voel me er eigenlijk totaal niet op mijn gemak, waardoor ik niet ga en het dus ontzettend duur is. Meer bewegen wil ik dan ook doen door een keer vaker de fiets te pakken en door lekker te wandelen.

Hoe ging het de afgelopen week?

Afgelopen week ging het k*t. Sorry, maar ik kan er niets anders van maken. De afgevallen kilo’s zijn er weer bij en ik kan opnieuw beginnen. Gelukkig is de reden voor mij duidelijk, door stress, spanning en onzekerheid heb ik me qua eten gewoon niet goed gedragen. Ik baal er ontzettend van, maar begin ben deze week vol goede moed begonnen!

Wat ga ik anders doen?

Ik ga vooral niet te streng zijn, maar wel heel goed opletten. De basis is goed, dat weet ik zeker, maar hier en daar moeten gewoon nog dingen veranderd worden. Ik wil graag gezond koken, maar wel budget-proof. Dat valt me alleen tegen. Daarnaast moeten mijn twee mannen het natuurlijk ook nog mee kunnen eten. Mocht je tips hebben, let me know!

Kilo-stand?

0 ! Ik begin weer op 0, lekker begin van het jaar 😉 . Maar ik weet hoe het komt en inzicht is al een heel belangrijk punt.

Hoe gaat het met jou?

Doe jij ook mee met afvallen, gezonder of fitter worden? Hoe is het de afgelopen week bij jou gegaan en heb je nog een goede tip die je wilt delen?

Afvallen is samen leuker dan alleen. Op moeilijke momenten kan je elkaar goed steunen en je kunt elkaar tips geven! Dus lijkt het je leuk om mee te doen? Laat het dan even weten in een reactie onder deze blog of op Facebook. Je kan je ook aanmelden bij de groep op facebook, dan gaan we er met zijn alleen een mooi jaar van maken!

Facebook Comments

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.